Τα trends σε μαλλιά και τατουάζ δίνουν και παίρνουν, αλλά όταν συνδυαστούν η τάση αποτελεί όλο και μεγαλύτερη επιρροή για την εμφάνιση μας. Μπορεί να αγαπάς τα μαλλιά σου τρελά, να τα φροντίζεις, να αρνείσαι πεισματικά να τα κόψεις, αλλά μπορώ να φανταστώ κιόλας πόσο δελεαστικά μπορεί να φαίνονται ακόμη και σε σένα αυτά τα hidden hair tattoos. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξυρίζεις τμήμα των μαλλιών σου που δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές, παρά μόνο αν τα πιάσεις όλα πάνω, και ανανεώνεις την κουρασμένη τρίχα σου - αν και θα της πάρει αρκετό καιρό για να μακρύνει όπως πριν. 

Υποθέτουμε ότι τα hidden hair tattoos θα αυξηθούν αυτό το καλοκαίρι και θα αποτελέσουν το νέο σήμα κατατεθέν στις εμφανίσεις σε νησιά και κλαμπ. Το σχέδιο αποτελεί καθαρά δική σου επιλογή καθώς και η έκταση που αυτό θα πάρει στο κεφάλι σου - ανάλογα τα κέφια και τα ... κότσια. Σε κάθε περίπτωση σε συμβουλεύω να μην το προσπαθήσεις μόνη σου (με τις υπερδυνάμεις σου) ή με τις φίλες σου και για σιγουριά να αφεθείς στα χέρια κάποιοι ειδικού, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, με τα μαλλιά μας δεν παίζουμε.

Φήμες λένε ότι οι περισσότερες κοπέλες που το δοκίμασαν απελπίστηκαν όταν ήρθε η ώρα να μακρύνουν το κομμάτι που ξύρισαν. Κάπως έτσι, αντί να μακρύνουν το πίσω μέρος των μαλλιών τους, αποφάσισαν να τα κόψουν και να έρθει μ' αυτό τον τρόπο η ισορροπία. Είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο άραγε; Εγώ ξεκάθαρα όχι.

xx