Το ντύσιμο μιας γυναίκας και η αποκωδικοποίηση του έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον αν σκεφτεί κανείς πόσα στοιχεία αποκαλύπτει για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα της. Πέρα από τις προσωπικές μας επιλογές, κάθε εποχή αφήνει διαφορετικές επιρροές στο ντύσιμο και στο στιλ μας. Επιλέγουμε κάποια trends, απορρίπτουμε κάποια άλλα και κάπως έτσι δημιουργούμε ένα στιλ που είναι μεν προσωποποιημένο αλλά και ταυτόχρονα επίκαιρο  Ακολουθούν μερικά από τα πιο σημαντικά trends για τη σεζόν που θα εγκαινιάσουμε από τα μέσα Μαρτίου και μετά:

1. Chokers για μια ζωή. Δε λένε να φύγουν από τη μόδα και ίσα ίσα που φορτώνονται όλο και περισσότερο με στολίδια, χρώματα και prints. Τα είδαμε σε αρκετά show σε Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη και Μιλάνο, οπότε είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα φορεθούν αρκετά αυτή τη σεζόν.

2. Αταίριαστα σκουλαρίκια. Μπορείς να κάνεις ό,τι συνδυασμό θέλεις, αρκεί φυσικά να ταιριάζει με το ντύσιμο σου. 

3. Πού πήγε το άλλο σκουλαρίκι; Μπορείς να αφήσεις και το δεύτερο σκουλαρίκι στο σπίτι, το ένα από μόνο του αρκεί για την Άνοιξη/Καλοκαίρι '16.

4. Κοσμήματα σε όλο το σώμα. Καλύπτουν το στήθος, πολλές φορές φτάνουν μέχρι τους γλουτούς σου, ενώ ταιριάζουν εξίσου με πιο θηλυκά ντύσιματα όσο και με το αγαπημένο μας ανδρόγυνο στιλ.

5. Φρούτα & Λουλούδια παντού. Η φύση το γιορτάζει κι έχει την τιμητική της και στα αξεσουάρ - ανθισμένα λουλούδια στο λαιμό μας, ζουμερά φρούτα που κρέμονται σαν σκουλαρίκια και κάνουν ακόμη πιο φρέσκα τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

6. Εκκεντρικά αξεσουάρ. Θα συνδυαστούν ιδανικά με τα πιο απλά μας ντυσίματα. Ένα κολιέ που κάνει από μόνο του το θόρυβο που θέλουμε μπορεί να ταιριάζει αρμονικά μ' ένα λευκό και εντελώς απλό T - shirt.

7. Αλυσίδα στο πόδι. Μαζί με το choker αποτελούν μερικές από τις αγαπημένες συνήθειες των 90s που δε λέμε με τίποτα να αποχωριστούμε.

8. Tribal κοσμήματα. Φανταχτερά, λαμπερά, πολύχρωμα, εντυπωσιακά, καλοκαιρινά, ευχάριστα και τα απόλυτα statement κομμάτια για την Άνοιξη που μας έρχεται!

9. Πέτρες & Πέρλες. Για τις πιο μινιμαλιστικές εμφανίσεις στη σχολή ή στο γραφείο, στη συνάντηση ή στη συνέντευξη για δουλειά.

10. Τάση καλειδοσκόπιο. Αυτό το παιχνίδι που θυμίζει όνειρο και παιδική αθωότητα μαζί, παίρνει σάρκα και οστά στα αξεσουάρ που θα φορέσουμε από το Μάρτιο και μετά. Έντονα χρώματα που ανακατεύονται και δημιουργούν ένα ευχάριστο και δροσερό αποτέλεσμα.

xx

Φωτογραφίες