Δεν υπάρχει γυναίκα σ' αυτόν τον πλανήτη που να μην έχει ακούσει γι' αυτό το περιβόητο contouring πια. Ας κάνουμε μια μικρή επανάληψη ενόψει εξεταστικής και να θυμίσουμε ότι το contouring συνδυάζει διαφορετικές σκιάσεις ώστε να επιτευχθεί ένα τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ του προσώπου σου. Κάπως έτσι τονίζεις τα ζυγωματικά, αδυνατίζεις το πρόσωπο σου, κόβεις λίγο από το μάγουλο σου και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. 

Η multi color εκδοχή του contouring ήρθε για να μάθει σε όλες μας αυτά τα απλά βήματα που χαρίζουν αξιοζήλευτα αποτελέσματα. Χρησιμοποιείς σοφά διαφορετικές αποχρώσεις concealer για να καλύψεις τις ανάγκες που παρουσιάζει κάθε περιοχή του προσώπου σου, όπως ας πούμε, μια πράσινη απόχρωση που θα καλύψει τέλεια τα σημεία με έντονη ερυθρότητα, μια πορτοκαλί που θα καλύψεις τους μαύρους κύκλους σου, καθώς και μια ροζ που θα δώσει μια παραπάνω ζωντάνια στα σημεία που δείχνουν κάπως χλωμά.

Φυσικά, όπως καταλαβαίνεις, χρειάζεσαι κι ένα concealer που να ταιριάζει στην απόχρωση του δέρματος σου, για να καλύψεις ακμή, στίγματα και οποιαδήποτε ιδιομορφία μπορεί να έχεις (συμβαίνουν αυτά).

xx