Οι μεγαλύτερες (και ομορφότερες) σταρ στον πλανήτη ορκίζονται στην αποτελεσματικότητα που έχει το λάδι καρύδας, ένα απόλυτα φυσικό υλικό που μπορεί να κάνει θαύματα στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σου. Να μερικοί τρόποι να το χρησιμοποιείς καθημερινά:

Όταν ξυρίζεις τα πόδια σου

Είναι η πιο οικονομική εναλλακτική στον αφρό ξυρίσματος και επιπλέον έχει και αντιμικροβιακή δράση. Άπλωσέ το στα πόδια ή και στις μασχάλες πριν την αποτρίχωση και το δέρμα σου θα είναι πιο λείο από ποτέ! Επιπλέον, δεν χρειάζεται να βάλεις λοσιόν μετά το ξύρισμα γιατί το λάδι αυτό είναι πολύ ενυδατικό.

Για να αφαιρείς το μακιγιάζ ματιών

Με το λάδι καρύδας μπορείς να αφαιρέσεις ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρεις θρέψη και προστασία στις βλεφαρίδες και το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή των ματιών. Απλά ρίξε λίγες σταγόνες σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και καθάρισε απαλά τα μάτια. Στη συνέχεια πλύνε το πρόσωπό σου όπως συνήθως.

Για ενυδατωμένα, απαλά χείλη

Τα χείλη σου σκάνε με το κρύο; Άπλωσε επάνω τους μερικές σταγόνες λάδι καρύδας πριν πέσεις για ύπνο και θα ξυπνήσεις με τα πιο απαλά χείλη.

Για να προλάβεις τις ρυτίδες

Χρησιμοποίησε το λάδι καρύδας αντί για κρέμα ματιών, απλώνοντας μια μικρή ποσότητα κάτω από τα μάτια. Έτσι η επιδερμίδα θα παραμένει ελαστική και ενυδατωμένη και θα αποφύγεις μαύρους κύκλους και ρυτίδες.

Για να τονίσεις τα ζυγωματικά

Θα έχεις ακούσει για τα προϊόντα highlighter που χρησιμοποιούν οι μακιγιέρ για να δώσουν λάμψη στο πρόσωπο... Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδευτείς για να αγοράσεις κάποιο. Βάλε λίγο λάδι καρύδας στα σημεία που θέλεις να τονίσεις (κυρίως, ψηλά στα ζυγωματικά) αφότου ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου και το πρόσωπό σου θα δείχνει όλη μέρα φρέσκο και λαμπερό.

Μετά την ηλιοθεραπεία

Εάν θέλεις να αποφύγεις τον ερεθισμό και την αφυδάτωση του δέρματος μετά από μια μέρα στον ήλιο, βάλε στο νεσεσέρ της παραλίας ένα μπουκαλάκι με λάδι καρύδας και άπλωσέ το σε όλο το σώμα μετά την ηλιοθεραπεία.

Για απαλά χέρια

Ο κρύος αέρας, το νερό, τα απορρυπαντικά κάνουν το δέρμα των χεριών να "σκάει" και να τραβάει. Το λάδι καρύδας τα προστατεύει και αντιμετωπίζει την ξηρότητα, κάνοντας τα χέρια σούπερ απαλά!