Από τα λεπτά, πήγαμε στα πιο γεμάτα, σε μάσκαρες για φρύδια, σε μολύβια για τέλειο σχήμα, σε αμέτρητα tutorials που σου υπόσχονται τα ιδανικότερα φρύδια για το πρόσωπό σου. Τα φρύδια σου ξεκίνησαν να σε απασχολούν πιο σοβαρά και να τρώνε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο της καθημερινής και πρωινής beauty routine. Πλέον τα πολύ λεπτά είναι εντελώς πασέ και τα πιο γεμάτα και (ταυτόχρονα) φυσικά είναι αυτά που βρίσκονται στο προσκήνιο. Ακολουθούν 4 τέλεια tips για σένα που θέλεις να έχεις τα πιο προσεγμένα φρύδια που μπορεί να υπάρξουν!

1. Η καθεμία έχει το δικό της σχήμα φρυδιών. Πάρτο απόφαση πια. Μην προσπαθήσεις να αντιγράψεις ένα στιλ που δεν ταιριάζει στο πρόσωπο σου γιατί η φύση σε έχει προικίσει για τους λόγους της με ένα και συγκεκριμένο σχήμα - μπορεί να έχει ατέλειες, αλλά μην επιχειρήσεις κι εσύ να το αλλάξεις ριζικά. Το σχήμα που μπορεί να έχει το φρύδι σου θα είναι είτε σαν καμπύλη (έντονη ή λιγάκι πιο διακριτική), είτε σαν τόξο. Βρες πρώτα σε ποιά κατηγορία ανήκει  και ακολούθησε το πιστά. Αν σου είναι δύσκολο πλέον να αναγνωρίσεις, ένας είναι ο μόνος τρόπος: κοίτα παιδικές φωτογραφίες σου, εκεί θα βρεις την απάντηση σου.

2. Trimαρε τα μόνο αν χρειάζεται. Τα σηκώνεις προς τα πάνω και κόβεις αυτά που περισσεύουν με ένα ψαλιδάκι - πολύ προσεκτικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις αυτό αν δεν είσαι 100% σίγουρα ότι τα φρύδια σου είναι (υπερβολικά) μακριά. Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστες γυναίκες έχουν ανάγκη από κάτι τέτοιο.

3. Απόφυγε το κερί, προτίμησε το τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Και πάλι βέβαια, το τσιμπιδάκι θέλει τρομερή ακρίβεια, καθώς αυτή η μία τρίχα που θα βγάλεις μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο σου (και να μην είναι απαραίτητα για καλό αυτό). Παρόλα αυτά, την προτιμάμε από το κερί για καλύτερα αποτελέσματα.

4. Απόφυγε επίσης και τους καθρέφτες που παραμορφώνουν. Μπορεί να θέλεις ένα καθρέφτη που να κάνει zoom ώστε να δεις από κοντά τα φρύδια σου και να τα βγάλεις (θεωρητικά) καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο καθρέφτης φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα καθώς δεν έχεις σαφή εικόνα του φρυδιού σου, αλλά κάπως παραμορφωμένη. Φυσικά και ο φωτισμός του χώρου παίζει ένα μικρότερο ρόλο στην επιτυχία που θα έχει το σχήμα των φρυδιών σου.

xx