Λιγάκι επηρεασμένες από τις Golden Globes και τις εμφανίσεις των κυριών εκεί, καταλήξαμε πως ένα είναι το top μακιγιάζ γι' αυτή την εποχή. Αυτό δεν είναι άλλο από το μονοχρωματικό, που θα πει, ό,τι χρώμα βάλεις στα χείλη πρέπει να το τηρήσεις ευλαβικά και στα μάτια. Η' έστω να είναι της ίδιας οικογένειας χρωμάτων και παρόμοιας απόχρωσης. Το μονόχρωμο μακιγιάζ πηγαίνει σε κάθε τόνο δέρματος και μαλλιών, κάνοντας το πρόσωπο σου να φαίνεται ιδιαιτέρως αρμονικό.

Τί χρώμα να βάλεις σε μάτια - χείλη ή μάγουλα - χείλη ή μάγουλα - μάτια; Ροζ, μπρονζέ, λιλά και ό,τι θεωρείς ότι σου ταιριάζει καλύτερα. Φυσικά όταν διαλέγεις ένα εντυπωσιακό ντύσιμο, καλύτερα να διατηρήσεις μια nude απόχρωση στο makeup σου - άσε το ρούχο να μιλήσει.

Ακολουθούν μερικές ιδέες για να εμπνευστείς από τις celebrities που τόλμησαν το monochromatic makeup:

Amber Heard

Σ' αυτή την περίπτωση, βλέπεις πως να πετύχεις ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα, χωρίς να το παρακάνεις κιόλας. Κράτησε την ίδια απόχρωση σε χείλη, μάτια και μάγουλα, κάνοντας το μακιγιάζ της ζεστό και ξεχωριστό.

Kristen Bell

Εδώ τα ροζοκόκκινα χείλη  αποτελούν ένα statement, αλλά βλέπουμε ότι παρόμοια απόχρωση έχει επιλέξει και στο blush. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ θυμίζει άνοιξη/καλοκαίρι και μας κάνει να ανυπομονούμε!

Rita Ora

H Rita έχει επιλέξει απόχρωση που θυμίζει ροδακινί - μπρονζέ. Η επιλογή του ματ κραγιόν είναι σοφή και σωτήρια, μιας και κάνει το makeup πιο βραδινό και formal, χωρίς να είναι υπερβολικό.

Lea Michele

Στο πρόσωπο της Lea Michele, ίσως να ταιριάζουν πιο έντονα χρώματα - σαν να δείχνει λίγο χλωμή, έτσι; Πάντως προτείνω να δοκιμάσεις ένα neutral makeup στην επόμενη σου έξοδο.

Lily Collins

Και εδώ ίσως να χρειάζεται ένα πιο έντονο blush για να έρθει σε ισορροπία με το φρύδι που έχει έντονο σχηματισμό και χρώμα. Αν καταφέρεις και το ταιριάξεις χρωματικά και με το καστανό μαλλί σου, θα έχεις πετύχει το τέλειο look!

xx