Την αλήθεια μου θα την πω: δε συμπαθώ τόσο πολύ το twitter σε σχέση με τα υπόλοιπα social media. Για την ακρίβεια, το βαριέμαι και με μπερδεύει λιγάκι. Φυσικά, δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω τη μεγάλη του αξία και συμβολή όσον αφορά στην τρομακτικά γρήγορη εξάπλωση μιας είδησης σε όλο τον κόσμο, βλέπε θάνατος Michael Jackson. Όπως και να χει, όσο και να το χρησιμοποιείς - λίγο ή πολύ - πρέπει να είσαι προσεκτική με μερικά πράγματα και να ακολουθείς πιστά τους παρακάτω κανόνες:

twitter1

1. Μην τυχόν και δε βάλεις φωτογραφία στο προφίλ σου. Πώς γίνεται να πάρει κανείς σοβαρά φωτογραφίες με κεφάλια που μοιάζουν με αυγά;

twitter15

2. Μην ανεβάζεις links χωρίς περιγραφή περιμένοντας ο άλλος να κάνει κλικ σ' αυτό που μοιράστηκες έτσι απλά. Αυτές είναι οι λεγόμενες μεγάλες προσδοκίες!

twitter8

3. Δεν πιστεύω να έχεις παρακαλέσει κανέναν celebrity να σε ακολουθήσει. Ούτε καν τον Bradley Cooper ας πούμε.

twitter2

4. Μη βασίζεσαι στο Twitter για να κρίνεις αν είσαι δημοφιλής ή όχι. Εξάλλου τα 500 άτομα που σε ακολουθούν δε νομίζω ότι σε ξέρουν καν.

twitter6

5. Μην βάζεις 500 hashtags! Τι νόημα έχει να το παρακάνεις; (Καλά αυτό το gif με τον Justin, δε χορταίνω να το βλέπω).

twitter12

6. Μην κάνεις like στα δικά σου tweets. Άσε τους άλλους να κρίνουν επιτέλους για το κατά πόσο είναι ωραία και έξυπνα αυτά που λες.

twitter5

7. Απόφυγε τους δημόσιους τσακωμούς, δεν ωφελούν πουθενά. Άσε τα επιθετικά comments στην άκρη πια.

twitter13

8. Μην ασχολείσαι με το Twitter, λες και είναι κανένα site που υπόσχεται να σου βρει γαμπρό. Το χρησιμοποιείς συστηματικά με σκοπό να γνωρίσεις όμορφα αγόρια ή είναι η ιδέα μου;

twitter20

9. Και βασικότερο όλων, μην ποστάρεις πράγματα άλλων τα οποία περνάς για δικά σου. Να είσαι δίκαιη με τα credits!

xx