Μεγαλώνοντας αλλάζουμε τον τρόπο που βλέπουμε και χρησιμοποιούμε αρκετές εφαρμογές. Για παράδειγμα, παρατηρούμε τεράστια διαφορά ανάμεσα στα ποστ που κάνουμε τώρα και σ' αυτά που κάναμε 2-3 χρόνια πριν (δεν ξέρουμε τι σκεφτόμασταν τότε!). Από εκεί που ανέβαζες ένα ολόκληρο άλμπουμ με φωτογραφίες του αγοριού σου, τώρα βάζεις απλά μία διακριτική (και λίγο θολή). Από εκεί που κάθε σου χωρισμός γινόταν ένα δημόσιο γεγονός στο facebook, τώρα απλά προσπαθείς να κάνεις μια μικρή αποχή από κάθε social media. Προτιμάς να στείλεις inbox, όταν πριν δυο χρόνια έγραφες τα πάντα χαρτί και καλαμάρι στον τοίχο της φιλενάδας σου - τι ώρα θα βγείτε, που θα πάτε, τι θα βάλετε. Ε αλλάζει ο άνθρωπος βέβαια!

Τώρα που το Snapchat είναι στα πάνω του, καιρός να βγάλεις και εδώ τον ώριμο εαυτό σου και να μην το παρακάνεις.

Τί να κάνεις σ' αυτή την εφαρμογή;

Να επιλέξεις σοφά ποιόν να ακολουθείς. Λίγους και καλούς φίλους, άντε και μερικούς celebrities.

Μην ακολουθήσεις τον πρώην σου ή την ανιψιά σου ή τη μικρή ξαδέρφη σου. Απλά για το καλό σου.

Μπορείς να ενημερωθείς για το τελευταίο cocktail party της Rihanna (@rihanna) ή τι συνέβη πίσω από τις κάμερες στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (@fallontonight). Επίσης, υπάρχει αρκετό real-life υλικό στην επιλογή Discover, συνταγές που μπορείς να ξεσηκώσεις από τα βίντεο του Food Network και αρκετό παρασκήνιο για το τι συνέβη στο κόκκινο χαλί με την ευγενική χορηγεία του People.

Να ποστάρεις άραγε ανόητες σέλφι ή ηλιοβασιλέματα ή οτιδήποτε κάνεις τη συγκεκριμένη στιγμή; Ναι αρκεί να μην τα στείλεις σε όλους, μπορείς να επιλέξεις αυτά τα 2-3 άτομα που θέλεις να τα δουν. Η τάση του snapchat επιβάλλει λιγότερο editing σε σχέση με το instagram, απλά λέω.

Τί να μην κάνεις στο snapchat; Χμμ, μάλλον να μην κάνεις screenshots, μιας και όπως ήδη θα ξέρεις το άτομο που βρίσκεται στο screenshot λαμβάνει σχετική ενημέρωση.

xx