Τον είχες σταμπάρει εδώ και καιρό. Μένετε κοντά, τον βλέπεις κάθε πρωί που παίρνεις το λεωφορείο για τη δουλειά, σε χαζεύει κάθε φορά που περιμένεις στη στάση, δεν είχατε μιλήσει ποτέ, ανυπομονούσες όμως να τον πετύχεις, όταν δεν ήταν εκεί σου χάλαγε η μέρα, έφτιαχνες κάθε πρωί τα μαλλιά σου με τις ώρες και η αιτία ήταν αυτός. Ήρθε - επιτέλους - η στιγμή που μιλήσατε, γνωριστήκατε λιγάκι και κανονίσατε να βγείτε. Όχι, δε θέλει να το παίξει κοινωνικός, σου ζήτησε να βγείτε επειδή του γυάλισες (ατιμούλα). 

Η αμηχανία κάνει πάρτι, χάνεις τα λόγια σου, μπερδεύει τη γλώσσα του - παιδιά, χαλαρώστε. Πώς θα καταλάβεις ότι το ραντεβού σου δεν πήγε τόσο χάλια όσο νομίζεις;

1. Δεν κάνατε τίποτα παραπάνω από ένα φιλί για καληνύχτα. Αν τα κάνεις όλα από το πρώτο ραντεβού μαντάμ, τί θα έχεις να περιμένεις; Άσε να έρθει το επόμενο ραντεβού και το επόμενο και το επόμενο και το επόμενο! Αν το κάνετε από τον πρώτο καφέ ή το πρώτο ποτό, χαλάει όλη η μαγεία ντε.

2. Αναλύσατε πάνω από 15' τι θα παραγγείλει ο καθένας. Είπες κι εσύ να γίνεις ένα κλασικό κορίτσι και να του δώσεις την ικανοποίηση να διαλέξει κάτι εκείνος για σένα. Αν πρόκειται για φαγητό, άσε με να μαντέψω: ήθελες να πάρεις σαλάτα γιατί προσέχεις τώρα τελευταία, κι εκείνος σ' έπεισε να πάρεις burger - όχι ότι ήθελε κι αρκετή προσπάθεια.

3. Έδωσε βάση σε κάθε λέξη που έλεγες. Αυτό είναι ένα πολύ καλό δείγμα! Όχι, δεν είναι καθυστερημένο το παιδί, απλά μάαααλλον σ' ερωτεύεται σιγά σιγά.

4  Του έκανες (πάνω από) μια ερώτηση της οποίας την απάντηση γνώριζες ήδη. Ε τι είσαι, καμία χθεσινή; Προφανώς και τον είχες βρει ήδη στο facebook, φυσικά και ήξερες τα περισσότερα γι΄αυτόν, που δουλεύει, πόσα αδέρφια έχει, πού πήγε διακοπές το καλοκαίρι, που συχνάζει.

5. Δε σ' ενδιέφερε καν που έφυγε το κραγιόν σου. Βασικά είχες ξεχάσει να το ανανεώσεις, έχεις ξεχάσει καν να κοιταχτείς στο καθρεφτάκι σου και βασικά σχεδόν είχες ξεχάσει τι είναι το κραγιόν. Μάαααλλον τον ερωτεύεσαι κι εσύ!

6. Σου πήγαινε κόντρα στις περισσότερες συζητήσεις. Μην αγχώνεσαι, δε σημαίνει ότι δεν ταιριάζετε, σημαίνει ότι είχε άγχος ο άνθρωπος και προσπαθούσε κάπως έτσι να το καλύψει. Μην τον παρεξηγείς, του βγαίνει αυθόρμητα. Μεταξύ μας, κι εσύ το κάνεις αυτό αρκετά.

xx