Φαίνεται πως πολλά ζευγάρια αρραβωνιάστηκαν ή παντρεύτηκαν στις γιορτές και έχουμε μάρτυρα μας το facebook. Και γω πήγα σε ένα γάμο τις προάλλες και μάλλον οι περισσότεροι πήγατε ή γνωρίζετε κάποιον που πήγε ή κάποιον που αρραβωνιάστηκε. Το facebook τα ξέρει όλα βέβαια, μιας και μετά από μια συλλογή δεδομένων που έχουν καταγραφεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η παραμονή των Χριστουγέννων ήταν η top επιλογή των περισσότερων ζευγαριών γι'αυτό το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ακολουθούν με τη σειρά τους, η μέρα των Χριστουγέννων και η παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Κρατήσου για το καλύτερο, ένας μέσος όρος των ζευγαριών που αρραβωνιάστηκαν/παντρεύτηκαν ανάμεσα στο Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2015, δεν ξεπερνάει ηλικιακά τα 24 έτη. Νιώθω ήδη πολύ γριά και εντελώς εκτός εποχής - έτσι μου έρχεται να αφήσω το laptop στην άκρη και το άρθρο στη μέση, για να βρω νυφικό.

Θες να μάθεις κι άλλα; Τα κορίτσια που ετοιμάζονταν για γάμο έκαναν περισσότερα likes σε αντίστοιχες σελίδες, ενώ οι δεσμευμένοι άντρες έστειλαν τα περισσότερα inbox μηνύματα σε σχέση με τους single - ε όχι, ομολογώ πως αυτό δεν το περίμενα καθόλου.

Ο μέρος όρος διάρκειας αυτών των αρραβώνων είναι περίπου 14 μήνες, οπότε μην αγχώνεσαι ακόμη για το τί θα βάλεις στο γάμο της καλύτερης σου φίλης ή της ξαδέρφης σου!

xx