Αγαπώ τα καλσόν (και τα κολάν) γιατί είναι κομμάτια που σου λύνουν τα χέρια όταν θέλεις να δώσεις μια ξεχωριστή νότα στο ντύσιμο σου. Ένα πολύχρωμο καλσόν ή ένα δαντελένιο, μπορούν να μεταμορφώσουν ένα βαρετό ντύσιμο ή το total black look σου. Διάφορα σχέδια, πουά, ριγέ, έντονα, πιο απαλά, πιο κλασικά, πιο εκκεντρικά, η λίστα για τα διαθέσιμα καλσόν δεν τελειώνει ποτέ. Κι αν βρεις τα σκούρα με τα κρύα, τα καλσόν σου είναι και πάλι εδώ για να σε σώσουν: θα μπουν διακριτικά κάτω από το παντελόνι σου ή το αγαπημένο σου τζιν και θα σε ζεστάνουν έτσι όπως δεν μπορεί να το καταφέρει κανένα άλλο ρούχο!

Θες 5 λόγους που τα κάνουν την πιο καλή επένδυση της σεζόν; Εδώ τους έχω!

1. Σε βοηθούν να ετοιμαστείς πιο εύκολα το πρωί. Βάζεις το καλσόν που θέλεις και χτίζεις γύρω του ένα ολόκληρο ντύσιμο από το μηδέν. Αποτελεί την καλύτερη βάση για να βάλεις τη φαντασία σου να οργιάσει!

2. Το πλεκτό καλσόν σου ταιριάζει τέλει μ' ένα μουντό total black outfit. Ακόμη και στο γραφείο φοριέται, αρκεί να μην είναι πολύ σέξι (είπαμε, σεβασμός στο χώρο εργασίας). Πολλές φορές αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι να βάλεις χρώμα στο ντύσιμο σου, αλλά ένα αξεσουάρ/ρούχο που να κάνει όντως τη διαφορά. To preppy & boho style σου θα ταιριάξουν τέλεια μ' ένα πιο παιχνιδιάρικο καλσόν.

(κι ας μην είναι η καλύτερη στυλιστική επιλογή η συγκεκριμένη)

3. Τα πολύχρωμα καλσόν σου φτιάχνουν τη διάθεση και σου δίνουν λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση. Και κάπως έτσι, αγόρασα το πρώτο μου κόκκινο καλσόν. Φόρεσε το με πουλόβερ, μίνι φούστα και ankle boots.

4. Κι αν δεν έχεις κάνει αποτρίχωση στα πόδια, who cares? Ο χειμώνας και τα χοντρά ρούχα αποτελούν την τέλεια αφορμή για να παραμελήσεις ελαφρώς το ξύρισμα μιας και το καλσόν αποτελεί ένα αρκετά καλό καμουφλάζ- ειδικά το σκουρόχρωμο και οπάκ!

5. Ένα χοντρό καλσόν θα σε ζεστάνει καλύτερα και από το αγαπημένο σου τζιν. Σίγουρα πράγματα! Ο συνδυασμός τζιν με καλσόν από μέσα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις τα πρωινά που τρέμεις από το κρύο.