Ο Ερμής διατρέχοντας τον Ζυγό μέχρι το τέλος Οκτώβρη έρχεται σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα στις 22/10 προκαλώντας ένα εκρηκτικό μίγμα συναισθημάτων και αντιδράσεων κυρίως στους παρορμητικούς του 2ου δεκαημέρου. Στη διάρκεια αυτής της βδομάδας η αντίθεση του με τον Ουρανό από τις 17ο του Κριού φαίνεται να προκαλεί ένα ντόμινο ραγδαίων εξελίξεων. Θετικές όψεις θα είναι αυτή της Αφροδίτης από τις 13ο Παρθένου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω- όψη που μπορεί να διευκολύνει την επίλυση διαφορών αλλά και την πρακτική προώθηση σχεδίων και ιδεών κυρίως για τους εκπρόσωπους της γήινης ομάδας- και η σύνοδος του Άρη- Δία στην Παρθένο που μας ωθεί σε πράξεις τολμηρές και καίριες. Η πανσέληνος στις 27/10 στις 3ο του Ταύρου θα επηρεάσει έντονα τα ζώδια της σταθερής ομάδας του 1ου δεκαημέρου, όπου και θα πρέπει να προσέχουν αντιδράσεις και καταστάσεις με μη ανατρέψιμο χαρακτήρα!

Κριός - Διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας

Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό μέχρι το τέλος Οκτώβρη θα προκαλεί ζυμώσεις και έντονες αλλαγές στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας μέχρι τις 27/10. Θα πρέπει να προσέξετε κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας είτε τάσεις για ανατροπές στα σχέδιά σας και στις συμφωνίες σας είτε προβλήματα με φίλους, οικεία άτομα και ομάδες. Θετικά μηνύματα μπορεί να έχετε σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή και οικονομικό μέχρι τις 23/10 αλλά και προσκλήσεις για νέα ξεκινήματα στον συγκεκριμένο τομέα, η πανσέληνος στον Ταύρο στις 27/10 μπορεί να προκαλέσει έξοδα ή πιέσεις για ρύθμιση κάποιας οικονομικής εκκρεμότητας. Γενικότερα, η εβδομάδα αυτή χρειάζεται προσοχή καθώς οι εξελίξεις μπορεί να σας οδηγήσουν στο τέλος ενός σημαντικού κύκλου της ζωής σας.

Ταύρος - Αιτίες για συγκρούσεις

Σημαντική εβδομάδα για σας καθώς μέχρι τις 27/10 ολοκληρώνεται η πανσέληνος στις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας προκαλώντας διάφορες προκλήσεις στον περιβάλλοντα χώρο ή στις σχέσεις και στη δουλειά. Η θετικές παρουσίες της Αφροδίτης, του Δία και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο ηλιακό σας οίκο ευτυχώς αυτό το διάστημα τονίζουν το ηθικό σας αλλά και την δυνατότητα να κερδίσετε πόντους και ικανοποίηση από την επίτευξη κάποιων τολμηρών σας σχεδίων στον έρωτα και στη δουλειά. Πιθανότητες για μετακινήσεις και γνωριμίες πολύ σημαντικές, στήριξη από φίλους και ομοϊδεάτες θα είναι κάποια από τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας. Ωστόσο, οι συγκρούσεις και οι επώδυνες αλλαγές δεν θα λείψουν μέχρι τις 27/10 όπως και οι αποκαλύψεις στα σχέδια και κρυφές υποθέσεις τρίτων.

Δίδυμοι - Αποφύγετε τις υπερβολές

Οι καταστάσεις και οι εξελίξεις φαίνεται να είναι αυτό το διάστημα ραγδαίες και δύσκολες καθώς  η κυρίαρχη παρουσία του Κρόνου στον πολικό σας Τοξότη μπορεί μέσα στη διάρκεια αυτού του διαστήματος και μέχρι την λήξη του έτους να φέρει δύσκολες εκκαθαρίσεις σε προσωπικά θέματα, λανθασμένες επιλογές στην επιφάνεια και γενικότερα αναγκαστική ανάληψη ευθυνών. Με λίγα λόγια αυτό το διάστημα χάνετε κάτι από την έμφυτη ανεμελιά σας καθώς το κλίμα γύρω σας βαραίνει όπως και οι συνθήκες της ζωής σας. Οι παρουσίες του Άρη του Δία και της Αφροδίτης στην Παρθένο σαφώς προκαλούν την υπομονή σας και εντείνουν τις διάφορες. Όμως το θέμα στην προκειμένη περίπτωση θα είναι αν όλα αυτά που σας έρχονται αυθόρμητα να κάνετε μπορεί να γυρίσουν εναντίον σας στο άμεσο μέλλον. Σίγουρα αυτό το διάστημα η συμπεριφορά των άλλων -οικογένεια, σχέσεις και συνεργάτες- μπορεί να σας εκθέτει σε κινδύνους ή σε προβλήματα και αυτό θα πρέπει να το ελέγξετε όσο είναι δυνατόν. Οι δύσκολες όψεις του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας είναι πιθανόν να επηρεάσουν σχέσεις ερωτικές και φιλικές, συλλογικές δραστηριότητες και προσωπικά σας σχέδια. Προσέξτε και τα οικονομικά σας.

Καρκίνος - Ανατροπές και αλλαγές

Και πάλι βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα αυτή την εποχή ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό και οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας είναι πιθανόν να προκαλέσουν αιτίες για ρήξεις που δύσκολα θα μπορούσαν να γεφυρωθούν στο μέλλον, έντονες καταστάσεις στο σπίτι και στην οικογένεια αλλά και διάφορες ανατροπές στην εργασία και στην κοινωνική σας ζωή. Θα πρέπει να προσέξετε το νευρικό σας σύστημα, προκλήσεις και απερισκεψίες που μπορεί να έχουν άμεση επίπτωση στην συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση. Θετικές οι παρουσίες του Άρη- Δία και Αφροδίτης στην Παρθένο καθώς σας βοηθούν να βρείτε λύσεις σε όποια πρακτικά προβλήματα, να αναπτύξετε σχέσεις και σχέδια ή γενικότερα να βρείτε λύσεις σε νομικά θέματα. Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 27/10 είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει σχέσεις κοινωνικές, φιλίες και προσωπικά σας σχέδια.

Λέων - Φορτίζεται η ατμόσφαιρα

Η πανσέληνος που θα κλείσει αυτόν τον μήνα στον Ταύρο φαίνεται να προκαλεί δυσάρεστες επιπτώσεις για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου στην καριέρα και στις συνθήκες της οικογένειας. Ό,τι έχει συσσωρευτεί μέχρι τώρα σαν κατάσταση ή σαν πρόβλημα φαίνεται ότι θα εκτονωθεί με έντονο τρόπο για σας ενώ καλό θα είναι να προσέξετε την φήμη σας και καταστάσεις που θέλετε πάση θυσία να κρατήσετε μυστικές από τους άλλους. Ουσιαστικά αυτή η περίοδος έχει και για σας απρόοπτα κυρίως μέσω ειδήσεων, πληροφοριών και επικοινωνίας ή συναντήσεων που κάνετε ή αλλαγές σε δραστηριότητες που συνδέονται με ταξίδια, μετακινήσεις, γραπτά. Οι δύσκολες όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας χρειάζονται αρκετή προσοχή από μέρους σας καθώς είναι πιθανόν να προκαλέσουν αιτίες για διαφορές και συγκρούσεις με τους γύρω σας. Θετικές οι παρουσίες του Δία, της Αφροδίτης και του Άρη για τα οικονομικά σας.

Παρθένος - Εντυπωσιακές αλλαγές

Σημαντικό διάστημα και για σας καθώς ο Δίας στο ζώδιό σας αυτή την εποχή έχει φέρει θετικές ευκαιρίες και διάθεση για επεκτάσεις ενώ ο Άρης και η Αφροδίτη τονίζουν την γοητεία σας και την δυναμικότητά σας. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 23/10 επηρεάζει θετικά εσάς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ανανεώνοντας σχέσεις και οικονομικά, εμφάνιση και γνωριμίες ενώ οι δύσκολες όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας είναι πιθανόν να προκαλέσουν κάποιες ανατροπές σε συμφωνίες οικονομικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα και έκτακτα έξοδα. Θετική η επιρροή της πανσελήνου στον φιλικό σας Ταύρο στις 27/10 για νομικές υποθέσεις που έχετε, ταξίδια, μετακινήσεις και ευχάριστες συναντήσεις.

Ζυγός - Έντονα γεγονότα

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά κρίσιμη για σας καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανόν να προκαλέσει σοβαρές αιτίες για διαφωνίες ή ακόμα και επώδυνες ρήξεις με άτομα του οικείου σας χώρου, συγγενικά πρόσωπα και γενικότερα επιπλοκές στην επικοινωνία σας. Στις 22/10 το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή με τον αμείλικτο Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει επώδυνες συνειδητοποιήσεις, εχθρότητες, σκληρά λόγια και αποκαλύψεις ενώ μέχρι τις 27/10 η αντίθεσή του με τον εκκεντρικό και απρόβλεπτο Ουρανό είναι πολύ πιθανόν να εκτονώσει όλη την αρνητική του ενέργεια στις σχέσεις τις συμφωνίες και τις συνεργασίες σας. Γενικότερα αυτό το διάστημα να προσέχετε τους πάντες και τα πάντα αλλά κυρίως τον εαυτό σας από διάφορα ψυχολογικά ξεσπάσματα και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Ό,τι έχετε κτίσει στην άμμο μέχρι τώρα μπορεί να διαλυθεί αν δεν προσέξετε, από μια κακή συγκυρία ή στιγμή. Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 27/10 και στον 8ο ηλιακό σας οίκο επιτείνει τις εξελίξεις για αλλαγές. Προσέξτε την υγεία σας.

Σκορπιός - Δύσκολες αποφάσεις

Η περίοδος αυτή και συγκεκριμένα αυτό το επταήμερο χρειάζεται από μέρους σας υπομονή και ψυχραιμία καθώς ολοκληρώνεται η πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σας στις 27/10 όπου και θα συμβάλει στο να κορυφωθούν καταστάσεις που υπέβοσκαν στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό σας οίκο φαίνεται να προκαλεί έντονες ζυμώσεις, αναμοχλεύσεις, τάσεις και διάθεση για έρευνα αλλά και αλλαγές στις συνθήκες της δουλειάς σας, ενώ οι παρουσίες του Δία, της Αφροδίτης και του Άρη στην Παρθένο θα συνεχίσουν όλη αυτή την περίοδο να ενισχύουν την δύναμη και την όρεξη για την πραγματοποίηση σημαντικών σας στόχων τις γνωριμίες και τις επαφές με συμμάχους και φίλους. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και στα προσωπικά σας ζητήματα καθώς μέχρι τις 23/10 η ανανεωτική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα συμβάλει θετικά στο να δείτε άτομα από το παρελθόν ή να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που σας βοηθούν στα εργασιακά σας σχέδια και γενικότερα να υλοποιήσετε στόχους που σας ενδιαφέρουν.

Τοξότης - Σε επιφυλακή!

Θετικά μηνύματα θα έχετε αυτή την εβδομάδα και περίοδο στα επαγγελματικά σας καθώς πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε καλύτερη βάση και να μεθοδεύονται καταστάσεις και σχέδια που θα συμβάλουν στην επαγγελματική σας άνοδο ή βελτίωση. Θετικές εξελίξεις μπορεί να έχετε μέχρι τις 23/10 στα οικονομικά σας ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα ευνοηθούν και τα όποια σχέδια για επεκτάσεις. Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 27/10 και η δύσκολη παρουσία του Ερμή στον Ζυγό μπορεί να επηρεάσουν η μεν πρώτη την υγεία και τις συνθήκες της δουλειάς σας, τις σχέσεις σας με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, ενώ οι δύσκολες όψεις του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στις 22 και τον Ουρανό στις 27/10 να προκαλέσουν απρόοπτα στις επαφές με φίλους και παιδιά. Προσέχετε λοιπόν στόχους που βάζετε αυτή την περίοδο στην ζωή σας, σχέδια που ενδεχομένως ανατραπούν και επαφές με πρόσωπα που μπορεί να έχουν περίεργη επίπτωση και επιρροή στην ζωή σας.

Αιγόκερως - Και πάλι ανατροπές

Η εβδομάδα αυτή όπως και ΄για όλους τους υπόλοιπους εκπρόσωπους του παρορμητικού σταυρού θα είναι κρίσιμη και δύσκολη καθώς η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό και στο ηλιακό σας μεσουράνημα είναι πιθανόν να προκαλέσει διάφορα απρόοπτα και ανεπιθύμητες διεργασίες στην δουλειά, στην οικογένεια και στις σχέσεις σας. Θα πρέπει αυτό το διάστημα να αποφύγετε λαβές για σχόλια, επικρίσεις και οτιδήποτε μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στην φήμη σας και να πάρει αρνητικές διαστάσεις καθώς γύρω στις 22/10 το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας είναι πιθανόν να προκαλέσει τα όρια και τις αντοχές σας μέσω προκλήσεων που θα δεχθείτε μέσω αδικιών, πιέσεων και ανταγωνισμών. Στις 27/10 θα ολοκληρωθεί η πανσέληνος στον φιλικό σας Ταύρο όπου και θα φέρει κάποιες εκκρεμότητες στην επιφάνεια ή αλλαγές στην ερωτική ζωή σας, στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας και με τους αγαπημένους σας. Η δύσκολη όψη του Ερμή με τον Ουρανό την ίδια ημερομηνία μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστα απρόοπτα στην καθημερινότητα σας, αλλαγές στις οικογενειακές σας συνθήκες ή γενικότερα νεύρα και εντάσεις με τους γύρω σας. Θετικές προοπτικές παράλληλα εμφανίζονται μέσω ταξιδιών, επαφών και επικοινωνίας. Εύνοια σε νομικές υποθέσεις, συμφωνίες και σπουδές.    

Υδροχόος - Οικονομικές απολαβές

Με την δύσκολη όψη του Ερμή από τον φιλικό σας Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον ηλιακό σας 12ο οίκο ξεκινάει η εβδομάδα, όψη που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μυστικά σχέδια, πληροφορίες και υποθέσεις που δεν επιθυμείτε να διαρρεύσουν. Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 27/10 επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιανουαρίου και προκαλεί εντάσεις με άτομα του οικείου σας περιβάλλοντος, δυστροπίες στην δουλειά και στις συνεργασίες ή γενικότερα προβλήματα που συνδέονται με την κατοικία και τη διαμονή σας. Η εκρηκτική αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό την ίδια ημερομηνία πάνω κάτω φαίνεται να προκαλεί εξελίξεις που σας προκαλούν ικανοποίηση και χαρά, ειδήσεις που μπορεί να σας βολεύουν στην δεδομένη στιγμή αλλά και αλλαγές στα όποια σχέδια σας περιμένατε να πραγματοποιηθούν άμεσα. Οι θετικές όψεις του Άρη του Δία και της Αφροδίτης από την Παρθένο με την αρωγή του Πλούτωνα στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα ενισχύσουν σημαντικά τις αποδοχές σας και θα βοηθήσουν στην επίλυση οικονομικών διαφορών, κληρονομικών υποθέσεων ή κάποιου απρόοπτου κέρδους. Ευνοούνται οι σχέσεις με άτομα από το παρελθόν και γενικότερα η βελτίωση της ερωτικής σας ζωής.

Ιχθείς - Καλοτυχία και ευκαιρίες

Οι δυναμικές παρουσίες της Αφροδίτης του Δία και του Άρη στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων ειδικά αυτή την εβδομάδα φέρνουν νέες ευχάριστες εξελίξεις και ικανοποίηση στα προσωπικά σας. Νέοι στόχοι μπορούν να έχουν την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να πραγματοποιηθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη όπως μπορούν να ευδοκιμήσουν και νέες συνεργασίες επαγγελματικές. Προσέξτε πάντως οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν έξοδα που μπορεί να εμφανιστούν με απρόοπτο τρόπο και γενικότερα αποδοχές που περιμένετε να λάβετε από την δουλειά ή άλλες δραστηριότητες που έχετε. Επίσης μέχρι τις 27/10 είναι πιθανόν να δοθεί τέλος σε μια κατάσταση ή μια επαγγελματική σχέση που έχετε η να προκύψουν ζητήματα με οικεία και κοντινά σας πρόσωπα. Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 27/10 δεν είναι ιδιαίτερα κακή για σας όμως περιέχει αρκετή ένταση και φόρτιση για τις όποιες συναλλαγές, συμφωνίες, συζητήσεις και επαφές σας.   

    

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr