Σε μία σχέση εκτός από τα βασικά που πρέπει να την απαρτίζουν, όπως η επικοινωνία, πρέπει να υπάρχει αμοιβαία προσπάθεια για να μη ρουτινιάσει. Αν βαλτώσει αυτό που έχετε ξεκινήσει, τότε σίγουρα το αναπόφευκτο θα φτάσει πιο σύντομα απ’όσο πιστεύεις και περιμένεις.

 
 

 

Στους άντρες αρέσει να τους προσέχεις, να τους νοιάζεσαι όπως ακριβώς η πολυαγαπημένη τους μητέρα. Μπορείς να δείξεις λοιπόν την αγάπη σου με πολύ απλούς και καθημερινούς τρόπους. Επιχείρησε τις παρακάτω εκπλήξεις και θα τον δεις όπως στις αρχές της σχέσης σας ..

 

1. Σεξ απ’το πουθενά

Το προγραμματισμένο σεξ δεν έχει σίγουρα την αίγλη του απροσδόκητου. Ο σύντροφος σου σίγουρα θα τρελαθεί  από την χαρά του  -κι όχι μόνο- αν τον επισκεφτείς στο σπίτι του χωρίς να το έχετε κανονίσει, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα το απολαύσετε και οι δύο. Ιδανικό θα είναι βέβαια να μην τον κακομάθεις, γιατί αργότερα θα χαθεί η μαγεία και η γοητεία και θα κάνετε βήματα προς τα πίσω.

 

2. Μαγείρεμα

ekpliksi1.jpg

 

Ο ερώτας περνάει απ’το στομάχι λένε, και μάλλον έχουν δίκιο. Αντί να βγαίνετε λοιπόν συνεχώς σε ακριβά εστιατόρια ή συνοικιακά fast foods, μπορείς να δοκιμάσεις να του κάνεις το τραπέζι. Οκ, μπορεί να μην είσαι καλή στην μαγειρική  -και σε καταλαβαίνω απόλυτα- αλλά ο σύντροφος σου θα εκτιμήσει την κίνηση σου και όχι αν μαγειρεύεις σαν τον Πετρετζίκη. Φτιάξε το αγαπημένο του φαγητό, στόλισε περίτεχνα το τραπέζι, πρόσθεσε δύο κεριά και θα δεις πόσο θα ανέβεις στα μάτια του.

 

3. Δώρο

Δεν χρειάζεται να έχει γενέθλια ή γιορτή για να του αγοράσεις ένα δώρο. Άλλωστε, εκείνες τις ημέρες είναι που το περιμένει. Αν όμως του κάνεις ένα μπλουζάκι ή πουκάμισο δώρο απ’το πουθενά, τότε θα δεις ότι θα ξετρελαθεί που τον σκέφτηκες.

 

4. Ραντεβού τελευταία στιγμή

Με τον φόρτο εργασίας του ή διαβάσματος για την σχολή, πρότεινε του να βγείτε οι δυο σας για ένα χαλαρό ποτό την τελευταία στιγμή. Δεν πρόκειται να σου πει όχι, και μάλιστα θα τον βοηθήσει να ηρεμήσει και να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του καλύτερα.

 

5. Αγόρασε εισιτήρια

ekpliksi2.jpg

 

Για οτιδήποτε. Για σινεμά, για θέατρο ή ακόμα και για τον Ολυμπιακό. Αν είναι φαν του ποδόσφαιρου ή του μπάσκετ, τότε σίγουρα θα σε αγαπήσει κι άλλο αν του κάνεις έκπληξη να πάτε μαζί σε έναν αγώνα. Ή και μόνος του. Φρόντισε μόνο αν αφορά η έκπληξη σινεμά, συναυλία ή θέατρο να μην έχει υποχρεώσεις εκείνη την ημέρα.

 

6. Πρόστυχο μήνυμα

Αν βρίσκεται στην δουλειά και του στείλεις κάτι που ξέρεις ότι του αρέσει  -μην υπερβείς βέβαια τα όρια προστυχιάς- τότε θα του πάρεις τα μυαλά. Προσοχή: Μην το επιχειρήσεις όταν θα παρουσιάζει κάτι πολύ σημαντικό. Κρίμα!

 

7. Και φυσικά ...κι άλλο σεξ

ekpliksi3.jpg

 

Για τον άντρα ποτέ δεν είναι αρκετό. Ακόμα και όταν είστε στο αυτοκίνητο και κάνεις κάποια κίνηση ή σε μία καφετέρια τον παρασύρεις στις τουαλέτες, δεν πρόκειται να σου αρνηθεί καθόλου. Ίσα ίσα θα του αρέσει αυτή η έκπληξη και δεν θα δώσει καμία σημασία που θα βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο. Με προσοχή όμως όλα αυτά.