Τα καυτά χρώματα του καλοκαιριού είναι επιτέλους εδώ. Απελευθέρωσε τη θεά που κρύβεις μέσα σου με αυτές τις καταπληκτικές καλοκαιρινές αποχρώσεις. Εμπνευσμένη από τις λαμπερές ημέρες που εξελίσσονται σε βραδιές διασκέδασης, η Summer 2015 collection της essie παρουσιάζει έξι αποχρώσεις που δίνουν νέο νόημα στο καλοκαιρινό χρώμα. Κάθε απόχρωση αποπνέει μοναδική ευαισθησία και φινέτσα, διευρύνοντας την έννοια της μόδας. Θέλεις να εμπνευστείς; Πήγαινε μια βόλτα στη θάλασσα και απόλαυσε τον ήλιο και τη θέα. Από το Montauk μέχρι το Malibu, τα πιο cool στυλ τα συναντάς πάντα στην παραλία!

Με σειρά εμφανίσεως:

private weekend

Καθαρό και πανέμορφο. Αστραφτερό και ζωηρό. Διακριτικά λαμπερό, αυτό το φωτεινό λευκό είναι μια πολυτελής απόδραση από την καθημερινότητα.

chillato

100%. Chill. Out. Άκρως αναζωογονητικό, αυτό το δροσερό κρεμώδες φιστικί προκαλεί ρίγη στη σπονδυλική σου στήλη. Μπρρρρ!

peach side babe

Γλυκό. Υπέροχο. Καυτό. αυτό το ηλιόλουστο ροδακινί δελεάζει όλες σου τις αισθήσεις με την ολόφρεσκη ομορφιά του.

sunset sneaks

Όταν ο ήλιος πέφτει, η βραδιά πρέπει να ξεκινά με το απαιτούμενο cool ύφος: τόλμησε μια πολυτελή απόδραση με αυτό το ηλεκτρικό κόκκινο.

saltwater happy

Απαλό και δελεαστικό, τίποτε δεν φωνάζει περισσότερο θάλασσα και καλοκαίρι από αυτό το τρυφερό μπλε του Ατλαντικού.

pret-a-surfer

Έτοιμη να βάλεις τη στολή σου; Πάρε τα πιο κομψά αξεσουάρ του καλοκαιριού – μια σανίδα του σερφ και αυτό το βαθύ μπλε της θάλασσας – και δάμασε τα κύματα με στυλ.