Το καπέλο είναι αξεσουάρ - κλειδί για την εμφάνιση σου στην παραλία για δυο βασικούς λόγους: αρχικά, σου προσδίδει στυλ - ειδικά αν προτιμήσεις τα floppy καπέλα που είναι και της μόδας. Έπειτα, προστατεύεσαι από τον ήλιο που είναι γνωστό πόσο βλάπτει το δέρμα σου αλλά και για σένα που βάφεις τα μαλλιά σου, έχω να πω ότι το καπέλο είναι το όπλο σου στο ξεθώριασμα των μαλλιών.

1. Floppy Straw να ναι, κι όπως να ναι! Το συγκεκριμένο μ' αρέσει επειδή πέφτει πολύ ωραία στο πρόσωπο και είναι αρκετά χρήσιμο για να προστατευτείς από τις ακτίνες του ήλιου.

2. Straw Fedora για πιο ανάλαφρες εμφανίσεις. Αρκετά μοδάτο μιας και αποτελεί ένα διαχρονικό στυλ καπέλου που έχει αγαπηθεί από πολλές γενιές.

3. Floppy White Hat, για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις. Μ' αυτό το κοπέλο, ένα κοκτέιλ, ένα βιβλίο και ένα εντυπωσιακό μαγιό θα είσαι ό,τι πρέπει για τη Χαβάη. 

4. Natural Fedora, λίγο πιο απλό και λίγο πιο σεμνό. Τη δουλειά του πάντως την κάνει!

5. Classic Straw Fedora - σε περίπτωση που προτιμάς πιο μικρά αξεσουάρ. Όπως και να χει, το συγκεκριμένο ανήκει και πάλι στα διαχρονικά σχέδια που είναι πάντα στη μόδα.

6. Sassy Straw Fedora για να έχεις μεγαλύτερη άνεση κινήσεων στην παραλία, μ' αυτό μπορείς να κολυμπήσεις κιόλας.

7. Fitted Straw Hat, κολακεύει ιδιαιτέρως εσένα που έχεις μικρό πρόσωπο και ίσια - ελαφρώς σπαστά μαλλιά. Ταιριάζει με κάθε μαγιό για να σου λύσω την απορία!

8. Boho Fedora με εμπριμέ κορδέλα για να ταιριάξει με κάθε outfit εκτός από τις beachwear εμφανίσεις σου.

9. Brown Floppy Hat για να ταιριάξει ιδανικά με το μαυρισμένο σου δέρμα. Ό,τι πρέπει για τα μπάνια του Αυγούστου.

10. Light Floppy Hat. Από τα αγαπημένα μου επειδή έχουν κίνηση και δείχνουν πολύ αέρινα-χαλαρά, δεν σου πατάνε τα μαλλιά και σε προστατεύουν από τον ήλιο.

11. Felt Floppy Hat για να το συνδυάσεις τόσο στις εμφανίσεις στην πόλη αλλά και στην παραλία. Τι εννοείς είναι υπερβολικό για να πας στο κέντρο για δουλειές;

12. Striped Floppy Hat, με ρίγες που είναι παντός καιρού! Αν έχεις ανάλογο μαγιό ... σου βγάζω το καπέλο!

13. Floppy Ribbon Hat με μια διακριτική κορδελίτσα, ίιιισα που φαίνεται! Θες να γίνεις η ντίβα της παραλίας; Τότε πάρε αυτό!

Φωτογραφίες