Το καλοκαίρι έφτασε και ετοιμάζεσαι να βγεις στα μαγαζιά για να επιλέξεις το καινούργιο μαγιό που θα αγοράσεις για φέτος. Πριν το κάνεις σκεφτήκαμε να σου δείξουμε τι μαγιό θα φορέσουν φέτος οι αγαπημένες σου celebrities γιατί μπορεί να θες να αντιγράψεις το look τους.

 

Η Rihanna επέλεξε ένα τριγωνάκι σέξι μπικίνι σε λευκό χρώμα. Έτσι, ανέδειξε την σκουρόχρωμη επιδερμίδα της και φυσικά τις τέλειες αναλογίες της.

H Miranda Kerr ξέρει ότι το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και έτσι σε κάθε ευκαιρία της το δείχνει στους θαυμαστές της. Φόρεσε, λοιπόν, ένα animal print μπικίνι μαγιό σε γήινες αποχρώσεις και έβγαλε φωτογραφία  μέσα στο νερό.

Μπορεί να μην πήγε θάλασσα αλλά, η Kim Kardashian φόρεσε το μαγιό της και έβγαλε μια ολόσωμη selfie. Τι μαγιό έβαλε; Όπως βλέπεις και σε αυτή αρέσει το λευκό χρώμα και προτίμησε έτσι να φορέσει ένα στράπλες σε αυτό το χρώμα από κορδόνια.

Αν και παλιότερα τολμούσε πιο εκκεντρικά και
φυσικά με λιγότερο ύφασμα μαγιό, φέτος η Beyonce (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) φαίνεται να είναι πιο συγκρατημένη και έβαλε ένα πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό.

H Taylor Swift επέλεξε ένα μαύρο πουά μαγιό που παραπέμπει στην δεκαετία των 70s.Το ολόσωμο μαγιό της είναι άκρως κοριτσίστικο και παιχνιδιάρικο δείχνοντας μας πως δεν σκοπεύει να μεγαλώσει ποτέ.

Δείτε περισσότερα εδώ...