Τα σέξι μηνύματα σου φτιάχνουν την διάθεση και σε κάνουν να φαίνεσαι κουλ και σέξι από την ασφάλεια του σπιτιού σου οποιαδήποτε στιγμή. Είναι αυτή η αίσθηση ότι κάνεις κάτι κακό και πονηρό που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και σε «φτιάχνει» ακόμα και μοιάζεις με τριχωτό ζώο που φορά ξεχειλωμένη πετσετέ ρόμπα και έχει πέσει σε χειμερία νάρκη.

Ο παραλήπτης στην άλλη άκρη της… «οθόνης» δεν το ξέρει αυτό, και ως γνωστόν ότι δεν ξέρουμε είναι σαν να μην συμβαίνει. Βάλε λοιπόν στο πρόσωπο σου εκείνη στην πράσινη μάσκα που κάνει καλό στην ξηρή σου επιδερμίδα και πιάσε το κινητό για ένα γρήγορο μάθημα sexting γεμάτο υποσχέσεις και ψέματα.

Ψέμα Νο 1: «Γυρνάω σπίτι μετά από ένα ξέφρενο βράδυ με πολύ ποτό… και σκέφτομαι τι θα μου έκανες αν ήμουν στο κρεβάτι σου.»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ πως έκατσες σπίτι και «έλιωσες» βλέποντας ξένες σειρές, τρώγοντας πίτσα με μια μάσκα προσώπου. Και τώρα βαριέσαι.

Ψέμα Νο2: Στην ερώτηση τι φοράς, απαντάς «μόνο τα εσώρουχα μου» τα οποία κατά τύχη είναι πάντα μαύρα και δαντελένια. Ενώ κάποιες φορές – ώ τι έκπληξη – φοράς μόνο το άρωμα σου.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ πως φοράς το έξτρα έξτρα large μπλουζάκι που είχε παρατήσει ο πρώην σου πριν χωρίσετε και το οποίο διαθέτη μια μεγάλη ποικιλία από τρύπες σε συνδυασμό με το μπεζ «βρακάκι» που σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να χρησιμεύσει και ως αερόστατο.

Ψέμα Νο3: Στο αίτημα του να του στείλεις μια σέξι και κατά προτίμηση γυμνή φωτογραφία του απαντάς πως ποτέ δεν το κάνεις αυτό.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ πως θες να φανείς δυναμική και σταθερή σε μια τακτική ασφάλειας αλλά αυτό είναι μακριά από την πραγματικότητα. Το κάνεις συνέχεια αλλά θες να το παίξεις δύσκολη. Για την ακρίβεια έχεις μια μεγάλη συλλογή σέξι φωτογραφιών που έχουν υποστεί επεξεργασία, ειδικά για κάτι τέτοιες περιπτώσεις.

Ψέμα Νο4: Σε ρωτάει τι κάνεις τώρα:... και τώρα;… Και φυσικά εσύ που έχεις πάρει ντοκτορά στις υπηρεσίες ροζ τηλεφωνικής εταιρείας είσαι γεμάτη περιγραφικές περιγραφές.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ πως απλά έχεις μεγάλη φαντασία και ξέρεις τι τον φτιάχνει. Θα ευχόσουν όμως να μην ήταν και εκείνος τόσο γλαφυρός και… ακριβής με αυτό που κάνει.

Ψέμα Νο5: Του μιλάς βρώμικα και φυσικά του λες αυτά που θέλει να ακούσει.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ πως του τα λες για «τον ανάψεις» και να το κάνεις του χεριού σου, γιατί αν του πεις αυτό που πραγματικά θες θα βαρεθεί την πολλή δουλειά…

Ψέμα Νο6: Του στέλνεις πως τον σκέφτεσαι… και συνεχίζεις με αφήνοντας υπαινικτικά μηνύματα για αγγίγματα, φιλιά και γυμνό δέρμα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ πως όντως τον σκέφτεσαι αλλά αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα απλά θες να τον έχεις στην τσίτα.

Ψέμα Νο7: Του στέλνεις μια απίστευτα σέξι φωτογραφία, με επαγγελματικό φωτισμό και μακιγιάζ που αξίζει Oscar… αλλά κατά τα άλλα απλά «υπέκυψες» στις απαιτήσεις του και έβγαλες μια «ότι να’ ναι» για να μην του χαλάσεις του χατίρι.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ πως αξιοποίησες μια από τις φωτογραφίες που είχες κάβα στο κρυφό σου άλμπουμ.

Ψέμα Νο8: «Μωρό μου κοντεύω…»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ πως όντως κοντεύεις… να κοιμηθείς οπότε θες να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα γιατί έχεις και πρωινό ξύπνημα.

#sex #sexting