Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν τατουάζ τους καλοκαιρινούς μήνες. Γιατί, όμως; Φυσικά, όπως κατάλαβες αυτό γίνεται για να κάνουν τα αποκαλυπτήρια στην παραλία και να τραβήξουν επάνω τους τα βλέμματα. Εσύ και εσύ ένας από αυτούς; Μεγάλο φάουλ. Εμείς σου λέμε πως το καλοκαίρι δεν πρέπει να κάνεις τατουάζ και φυσικά θα σε πείσουμε αφού θα σου παρουσιάσουμε τα πολλά επιχειρήματα που έχουμε.

Για ποιος λόγους να μην κάνεις τατουάζ το καλοκαίρι;

  1. Αρχικά θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι ο ήλιος είναι μεγάλος εχθρός του τατουάζ σου και θα το κάνει να ξεθωριάσει εύκολα ειδικά αν είναι φρέσκο. Το δέρμα σου μόλις κάνεις τατουάζ δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με την υπεριώδη ακτινοβολία γιατί δεν του κάνει καλό. Επίσης, όσο και αν θες να το προστατέψεις επειδή είναι καινούργιο δεν μπορείς να το κάνεις αφού δεν κάνει ακόμα (επειδή είναι ανοιχτή πληγή) να βάλεις αντηλιακό.
  2. Απαγορεύεται το θαλασσινό αλάτι: Μην ξεχνάς πως όταν κάνεις τατουάζ είναι σαν να έχεις μια ανοιχτή πληγή που αιμορραγεί. Είναι πολύ πιθανόν από το θαλασσινό αλάτι να ξεράνει την περιοχή και να του δημιούργησει καύκαλο.
  3. Δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με την άμμο: Οι μικροοργανισμοί που ζουν στην άμμο μπορούν να βλάψουν το τατουάζ σου. Να το κάνουν να γεμίσει μικρόβια και να μολύνουν την περιοχή.

Διάβασε περισσότερο εδώ...