Υπό νορμάλ συνθήκες, προσπαθούμε να συρρικνώσουμε ό,τι έχει να κάνει με το σώμα μας. Σε ένα παράλληλο σύμπαν όμως, θέλουμε και οπίσθια αντάξια της Kim Kardashian (ή βασικά, οποιασδήποτε Kardashian).

Αλλα πριν μιλήσουμε για τρικ ρίξε μία ματιά στο πρόγραμμα άσκησςη που της έχει χαρίσει αυτά τα οπίσθια!

 

Ωραία να φαίνεσαι fit και "πλάκα", η αλήθεια όμως είναι ότι οι άντρες προτιμούν πιο juicy καταστάσεις. Είναι η χρονιά του booty, πώς να το κάνουμε τώρα. Δες παρακάτω λοιπόν πώς θα τα καταφέρεις!

1. Οι τσέπες

Μη νομίζεις ότι οι μεγάλες τσέπες στο πίσω μέρος θα βοηθήσουν. Το αντίθετο, θα κάνουν τα οπίσθια να φαίνονται μικρότερα, ενώ στην προκειμένη περίπτωση θέλουμε το αντίθετο! Ψάξε για παντελόνια με τσέπες μικρές και τοποθετημένες αρκετά ψηλά!

2. Shapewear, το μαγικό

Δεν τα αγαπάμε μόνο επειδή «μαζεύουν» αλλά κι επειδή δίνουν μια πιο ομοιόμορφη όψη στο σώμα. Άσε που ειδικά για τα οπίσθια, μπορείς να βρεις shapewear με ενίσχυση για το συγκεκριμένο σημείο. Πώς είναι τα push-up σουτιέν; Κάτι τέτοιο!

3. Work that booty

Squats, προβολές και ασκήσεις με αντιστάσεις είναι οι σύμμαχοί σου για ποπό που θα κοιτάει στον Θεό!

4. Πού πέφτει το βάρος

Αν πάλι, δε θέλεις να γυμνάσεις τους μύες στη συγκεκριμένη περιοχή, πρέπει να χάσεις λίπος από τα γύρω γύρω, προκειμένου τα οπίσθια να δείξουν μεγαλύτερα. Πρέπει δηλαδή να απαλλαγείς από παχάκια στη μέση αλλά και στους μηρούς.

5. Βήματα

Όχι με αθλητικά. Με τακούνια. Όσο περισσότερο περπατάς πάνω στα ψηλοτάκουνά σου, τόσο περισσότερο γυμνάζεις τα οπίσθια. Γι’ αυτό μη γκρινιάζεις τα βράδια που βγαίνεις με τις φίλες σου, μπορεί να σε χτυπάνε οι γόβες αλλά θα φτιάξεις ποπό.

6. Στενά περιθώρια

Κολάν γυμναστικής, yoga pants και skinny τζιν είναι όλα στο κόλπο προκειμένου να αναδείξουν τα οπίσθιά σου σε όλο τους το μεγαλείο. Θα τολμήσεις;

7. Πιο ψηλά, πάμε πιο ψηλά

Ξέχνα τα χαμηλοκάβαλα, η φάση είναι high waisted. Ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες θα κάνουν τα οπίσθιά σου να δείξουν πιο έντονα, σε αντίθεση με τα χαμηλοκάβαλα που τα «πατικώνουν».