Ξέχνα τα στρας και τα βαριά χρώματα. Βάλε στην άκρη τα αυτοκόλλητα και τα κοσμήματα νυχιών που προμηθεύτηκες τον Σεπτέμβρη. Μην τα πετάξεις, η μόδα κάνει κύκλους και θα τα ξανά χρειαστείς, αλλά φέτος τα νύχια σου θα πάρουν επιτέλους αέρα!

Παστέλ, negative space, γραμμικά σχέδια, αντιστραμμένο γαλλικό και παιχνιδιάρικα έντονα χρώματα που θυμίζουν παιδικές ζωγραφιές με νερομπογιές.

Επίλεξε έντονα ή παστέλ χρώματα. Προσοχή! Για το σωστό look είναι απαραίτητο να τα περάσεις στα νύχια σου με στεγνό πινέλο. Ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις εκείνα τα πινέλα της ζωγραφικής.

Βάλε διπλή δόση χρώματος. Πέρασε τα νύχια σου με ένα παστέλ και μόλις στεγνώσουν φτιάξε ένα μικρό ή μεγάλο τρίγωνο με διαφορετικό χρώμα.

Παίξε α λα γαλλικά! Πέρνα όλο το νύχι σου με το λευκό «ασβεστί» και μετά κάλυψε το με το χρώμα που θες, αφήνοντας απόσταση από την ρίζα.

Το negative space φέτος θα το δεις σε πολλές εκδοχές. Το «μισοφέγγαρο» είναι κομψό, διακριτικό και εύκολο να το κάνεις χρησιμοποιώντας τις αυτοκόλλητες ταινίες (που παίρνεις συνήθως για γαλλικό).

Δεν χρειάζεται να περιοριστείς στην λευκή βάση, ούτε καν στην μία γραμμή. Παίξε με τα χρώματα και τις κατευθύνσεις. Φτιάξε μια μαρινιέρα στο ένα σου νύχι!

 

ΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΔΩ: