Ξέρεις καλύτερα από όλους τι σημαίνει να είσαι κοπέλα και να φοράς σουτιέν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σαν να μην αρκούσε ο «περιορισμός» που νιώθεις, κάθε φορά έχεις να αντιμετωπίσεις και κάτι καινούργιο.

1. Φοράς μπλουζάκι με αθλητική πλάτη και δεν θες να φαίνονται οι τιράντες του σουτιέν σου. Χρησιμοποίησε έναν συνδετήρα για να συγκρατήσεις τις τιράντες στο κέντρο.

.

2. Η αγαπημένη σου μπλούζα πέφτει από τους ώμους σου με αποτέλεσμα να φαίνεται το σουτιέν σου και εσύ να έχεις συνέχεια το νου σου εκεί. Ράψε ένα μικρό κομμάτι ύφασμα με κούμπωμα για να κρατάς την μπλούζα σου στην θέση της.

3. Η μπανέλα του σουτιέν σου έχει τρυπήσει το ύφασμα και σε ενοχλεί. Δεν μπορείς να το φορέσεις γιατί εκτός από ενοχλητικό είναι και επικίνδυνο, δεν θες να αποκτήσεις πληγές, ειδικά σε αυτό το σημείο. Για μια προσωρινή αλλά άμεση λύση χρησιμοποίησε ένα αυτοκόλλητο έμπλαστρο.

4. Πιθανότατα δεν το ξέρεις αλλά αν διπλώνεις τα σουτιέν σου καταστρέφεις το σχήμα τους και στραβώνεις τις μπανέλες τους. Προστάτεψε τα και γλίτωσε χώρο στα συρτάρια σου κρεμώντας τα σε κρεμάστρες για γραβάτες και ζώνες.

5. Σιγουρέψου πως φοράς το σωστό νούμερο κάνοντας ένα απλό τεστ. Φόρα το σουτιέν σου και πέρνα το χέρι σου στο σημείο που κουμπώνει. Πρέπει να χωράνε – άνετα – δύο δάχτυλα. Αν δυσκολεύεσαι τότε το σουτιέν σου είναι μικρό. Αν χωράνε παραπάνω από δύο, τότε σου είναι μεγάλο.