Τα μαλλιά είναι ένα θέμα που πονάει κάθε κορίτσι, σπάνια είσαι 100% ευχαριστημένη με το χτένισμα/ κούρεμα/ χρώμα/ όγκο/ μήκος του μαλλιού σου. Μια αλλαγή πάντα είναι επιθυμητή, αρκεί να έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά γι' αυτή - ειδικά αν έχεις βαρεθεί κιόλας να έχεις το ίδιο στυλ στα μαλλιά σου κάθε μέρα, για χρόνια. Τρέχεις κάθε πρωί και δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς καν με τα μαλλιά σου, εμφανίζεσαι στη σχολή με τα μαλλιά σου πρόχειρα πιασμένα (μ' ένα στυλό) ή φριζαρισμένα; Ήρθε ο καιρός να ρεφάρεις λοιπόν! Δες τα παρακάτω κουρέματα και πάρε ιδέες:

1. Καρέ που φτάνει μέχρι τους ώμους σου. Αν έχεις μακριά μαλλιά, θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγή, τόσο τεράστια που το γράφω και με πονάει η καρδιά μου.

2. Αφέλειες και έντονο φιλάρισμα. Ακίνδυνο κούρεμα, σου αλλάζει το στυλ αλλά δεν είναι η μεγάλη αλλαγή που θα παρατηρήσουν όλοι.

3. Μακρύ καρέ, ειδικά αν έχεις ίσιο και πολύ μαλλί θα δείχνει τέλεια. Σε περίπτωση που έχεις μακριά μαλλιά και το τολμήσεις, σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

4. Καρέ και φράντζα. Θυμίζει κράνος, αλλά θα σου ταιριάζει γάντι αν είσαι ψηλή και έχεις λεπτό πρόσωπο.

5. Έντονο φιλάρισμα ενώ διατηρείς το μήκος τους. Τα πίσω θα είναι εμφανώς πιο μακριά, αν δεν έχεις ίσια μαλλιά μην το προτιμήσεις γιατί ξέρω τι θα κάνεις ... θα τα ισιώνεις συνέχεια και θα τα καταστρέψεις.

6. Κοντό. Όχι δε στο προτείνω, όχι δεν μ' αρέσει, αλλά γούστα είναι αυτά ... μπορεί να σου πηγαίνει εσένα  η καρδιά να το κάνεις (αλλά σκέψου το). Και κάπου εδώ πρέπει να μοιραστώ την πιο δυσάρεστη ανάμνηση της παιδικής μου ηλικίας, τότε που μου έκοψαν τα μαλλιά μου με το ζόρι κοντά, πολύ κοντά, τρομακτικά κοντά.