Η αλήθεια είναι ότι δε θα σε νιώσω ποτέ 100% (ούτε 50% δηλαδή) εσένα που έχεις μεγάλο στήθος. Από τη μία συγκεντρώνεις τα ενθουσιασμένα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού, είσαι θηλυκό με τα όλα σου, αλλά κάπου στο ντύσιμο βρίσκεις τα σκούρα. Εμ, το τίμημα του μεγάλου στήθους είναι αυτό. Θα έχεις ακούσει αρκετά πράγματα που μπορείς ή δεν μπορείς να φορέσεις εσύ με το πλούσιο στήθος, μήπως όμως δεν ισχύουν όλα αυτά;

1. Πίστεψες ότι τα φορέματα είναι ιδανικά για την περίπτωση σου. Χμμμ δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, μιας και το πάνω μέρος ενδέχεται να χρειάζεται άλλο νούμερο από το κάτω μέρος του σώματός σου. Ένα σετάκι, με διαφορετικό πάνω και κάτω τμήμα, μπορεί να σου ταιριάζει (και να σε κολακεύει) περισσότερο.

2. Οι φήμες που υποστηρίζουν ότι τα σακάκια δε σου πάνε, είναι λάθος. Ίσα ίσα που όπως πέφτει το ύφασμα στο στήθος σου το κάνει να φαίνεται στα επιθυμητά ''φυσιολογικά'' πλαίσια. Εξάλλου, δε χρειάζεται να το κλείνεις, οπότε μια χαρά σου κάνει και στους ώμους και στην πλάτη και σε όλα.

3. Τα T- shirts δε θα δείχνουν άχαρα πάνω σου, αν φροντίσεις να πέφτουν σε ευθεία μετά το στήθος σου και να μην μαζεύουν (κάτω από το σουτιέν σου). Επίσης, αν επιλέξεις να φορέσεις ρίγες (εφόσον είναι και της μόδας) μη διστάσεις να δοκιμάσεις τις οριζόντιες, δεν είναι κίνδυνος - θάνατος.

4. Τόλμα να φορέσεις φαρδύ τζιν (τύπου boyfriend) γιατί θα έρθει σε ισορροπία ο πάνω όγκος (το λέω με αγάπη) με τον κάτω. Αντίθετα, ένα στενό τζιν, όσο αδύνατη και να είσαι, απλά θα υπερτονίσει το στήθος σου.

5. Τα σακάκια θα δείχνουν καλύτερα χωρίς μεγάλα πέτα, έτσι θα καλύπτουν το στήθος σου χωρίς να "φλυαρούν" και να δημιουργούν την αίσθηση επιπλέον όγκου.

6. Φόρα τακούνι, αν θες να τραβήξεις τα βλέμματα από το στήθος σου και να τα αποπροσανατολίσεις (να τα πας στα sexy πόδια σου ας πούμε). Άααντε και μια σχετικά (δώσε έμφαση στο σχετικά) κοντή φούστα αλλά με μπλουζάκι κλειστό μέχρι το λαιμό. Δεν βγάζουμε τα πάντα έξω, προσοχή!

7. Τι άλλο να προτιμήσεις; Ολόσωμες φόρμες ή αυτές που είναι σορτσάκι αντί για παντελόνι, ενώ το γεγονός ότι δεν είναι στενές αλλά πέφτουν χαλαρά πάνω σου φέρνουν κι αυτές σε ισορροπία το στήθος σου με το υπόλοιπο σώμα. Συνδυάζεται, ιδανικά, με ένα τζάκετ διαφορετικού χρώματος. Όσοι σου είχαν πει να μη φοράς φόρμες και τα σχετικά, μάλλον δεν ήθελαν να είσαι trendy!

Δες και εδώ 10 πράγματα που μόνο όσες έχουν μεγάλο στήθος μπορούν να καταλάβουν!