Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν κατά πόσο ένας άντρας ενδιαφέρεται για αυτές. Δες εδώ τι χρειάζεται για να διαβάσεις το μυαλό ενός άντρα. Κάποια σημάδια τα παρερμηνεύουν, άλλα τα αγνοούν. Στις πιο πολλές περιπτώσεις όμως, κάτι σημαίνει η στάση που κρατάει ο άνθρωπος απέναντί σου. Μην πεις στην παγίδα να υπεραναλύεις τις κινήσεις του, αλλά από τα παρακάτω περιστατικά, μπορείς να καταλάβεις πολλά:


1. Είναι πιο τρυφερός από το συνηθισμένο


Μην βάζεις στο μυαλό σου καχυποψίες του τύπου «γιατί αυτός είναι πιο καλός σήμερα;». Το πιο πιθανό είναι πως του έχεις λείψει και θέλει να στο δείξει. Το γεγονός ότι δεν το έχεις συνηθίσει, δεν  πρέπει να σε προβληματίζει. Απλά απόλαυσέ το!

2. Είναι πιο ομιλητικός


Οι περισσότεροι άντρες δεν μιλούν τόσο όσο οι γυναίκες και παίρνουν συνήθως το ρόλο του ακροατή σε ένα ραντεβού και όχι του ομιλητή. Παρόλα αυτά, όταν το αγόρι σου ή αυτός που ενδιαφέρεσαι τελοσπάντων είναι πιο ομιλητικός, συνήθως συμβαίνει επειδή είναι ενθουσιασμένος με κάτι και θέλει να το μοιραστεί μαζί σου. Επίσης καλό σημάδι!

3. Σε αγνοεί


Μην βιαστείς να παραπονεθείς, να γκρινιάξεις και να βγάλεις συμπέρασμα πως ο άνθρωπος απέναντί σου δε σε γουστάρει ή έχει ξενερώσει με κάτι. Μπορεί να έχει συγκεντρωθεί σε κάτι άλλο  και να μην έχει πολύ χρόνο να σου αφιερώσει. Για να καταλάβεις τι συμβαίνει, απλά ρώτα τον. Εάν δεις πως αμέσως προσπαθεί να φτιάξει το πρόβλημα και να σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, τότε είναι όλα μια χαρά. Εάν συνεχίζει όμως να σε αγνοεί επιδεικτικά, τότε καλό θα ήταν να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση -εάν είναι το αγόρι σου- ή να προχωρήσεις παρακάτω-εάν είναι ένα απλό νταραβέρι-.

4. Κάνει σχέδια για εσάς τους δύο


Εάν ο φίλος σου ξεκίνησε να κάνει σχέδια για εσάς και να κάνει συζητήσεις για το που θα πάτε το καλοκαίρι, για το εάν κάποια στιγμή θα συγκατοικήσετε και όλα τα σχετικά, αυτό είναι ένα καλό σημάδι -εάν φυσικά θέλεις κάτι τέτοιο. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει ότι νοιάζεται για εσένα και σε φαντάζεται μαζί του το επόμενο χρονικό διάστημα.

5. Βγαίνει με τους φίλους του περισσότερο


Μην το παρεξηγήσεις! Ειδικά αν είστε καιρό μαζί, είναι λογικό στην αρχή της σχέσης σας να είχε πέσει «με τα μούτρα» πάνω σου. Τώρα όμως, είναι επίσης λογικό να θέλει να δει και τους φίλους του και να περάσει ένα βράδυ του μαζί τους. Μην το πάρεις στραβά και κανόνισε κι εσύ να γεμίζεις το χρόνο σου με φίλες, δουλειά, διάβασμα, χόμπι κτλ. Εάν δεις ότι το παρακάνει -για παράδειγμα μένετε κοντά και έχετε να βρεθείτε πάνω από βδομάδα- τότε συζήτησέ το.

6. Σου φέρνει δώρα


Δεν σου έφερνε και τώρα σου φέρνει; Είναι λίγο ύποπτο, αλλά πάρτο ως καλό σημάδι, γιατί, όπως είπαμε, δεν πρέπει να υπεραναλύουμε τα πάντα. Εάν απλά γνωρίζεστε και σου πάρει ένα δώρο, είναι καλό σημάδι -σε ποιόν άλλωστε δεν αρέσουν τα δώρα;-. Εάν απλά γνωρίζεστε και σου έχει πάρει δέκα δώρα μέσα σε δέκα μέρες που σε ξέρει, μήπως είναι λίγο υπερβολικός και πρέπει να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια;