Υπάρχουν παπούτσια και παπούτσια. Και τα αγαπάμε όλα. Ή σχεδόν όλα. Υπάρχουν όμως και 10 τα οποία πρέπει να υπάρχουν στη συλλογή σου όπως και να 'χει. Και όταν λέμε 10, εννοούμε 10 είδη, γιατί στα ζευγάρια, ποιες είμαστε εμείς να σου βάλουμε περιορισμό;

Μπαλαρίνες

Κλασικές και αγαπημένες όλων, εκτός από μένα, που γενικότερα μισώ τα φλατ, αναγνωρίζω όμως το πόσο απαραίτητα είναι. Είτε για την οδήγηση, είτε για μέρες που έχεις ποδαρόδρομο.

Sneakers ή slip ons

Όχι, δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο. Τα sneakers έχουν κάνει δυναμικό comeback, όπως και τα χαμηλά slip ons τα οποία κυκλοφορούν σε απίστευτη ποικιλία και σχέδια. Και είναι τόσο, μα τόσο άνετα.

Τα μποτάκια που πάνε με όλα

Ξέρεις, εκείνα που φοράς τις μέρες που δε θέλεις να φορέσεις πολύ τακούνι, θέλεις όμως να είσαι και κομψή.

Πλατφόρμες

Κατακλύζουν μαγαζιά και δρόμους με το που μπει η άνοιξη και όχι άδικα. Είναι άνετες, σε ψηλώνουν και πάνε σχεδόν με όλα.

Κλασικές γόβες

Το must have κάθε γυναικείας ντουλάπας. Δε χρειάζεται να είναι Louboutin,  ένα απλό ζευγάρι μαύρες ψηλές γόβες είναι το όπλο σου για πολλές περιστάσεις. Από parties και job interview μέχρι ραντεβού με το έτερον ήμισυ. Ή με αυτόν που πρόκειται να γίνει.

Basic ψηλοτάκουνα πέδιλα

Η πιο chic επιλογή που ταιριάζει ακόμα και με το τζιν σου. Τα λατρεύουν όλες οι bloggers και είναι το παπούτσι που δίνει αυτόματα μια δόση γκλάμουρ στην εμφάνισή σου.

Statement ψηλοτάκουνα

Είναι το ζευγάρι που κάνει τη διαφορά. Το καμάρι της ντουλάπας σου. Αυτό που σου κόστισε κατιτίς παραπάνω αλλά το άξιζε. Τα παπούτσια που φυλάς σαν κόρη οφθαλμού για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Χαμηλά μποτάκια

Δεν είναι μόνο για φεστιβάλ μουσικής, είναι και για την καθημερινότητά σου, όταν θες να δείχνεις μοντέρνα αλλά να είσαι και άνετη. Δεν είναι τυχαίο που τις προτιμούν όλες οι celebrities.

Τακούνια σε nude απόχρωση

Κολακεύουν απίστευτα το πόδι αφού δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μακρύ, οπτικά. Άσε που λόγω ουδέτερης απόχρωσης πάνε με όλα.

Oxfords ή loafers

Γιατί είσαι και διανοούμενη άμα θες. Ή τουλάχιστον, το παίζεις. Συνδύασέ τα με υφασμάτινο παντελόνι και τιράντες για το πιο μοντέρνο «nerd» look.