Σεφ, πωλήτριες, διανομείς, ξενοδοχειακούς υπαλλήλους, σερβιτόρες, προγραμματιστές και πολλές άλλες ειδικότητες ζητούνται αυτή τη βδομάδα (9-15 Φεβρουαρίου) από πολλές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα. Δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου και να διεκδικήσεις κι εσύ μια θέση στην αγορά εργασίας!

ATTIKH

MIKEL: Η εταιρεία καφεστίασης «Mikel» θα προσλάβει τέσσερα άτομα για το πόστο του delivery στο Χαλάνδρι. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 30 ετών. Βιογραφικά στο hr.ath@georgiaff.gr. Τηλέφωνο: 2102517255.


ΠΛΑΙΣΙΟ: Δυνατότητα εργασίας σε εννέα πωλητές προσφέρουν τα καταστήματα Πλαίσιο στην Αττική. Θα επιλεγούν τρεις Πωλητές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, τρεις Πωλητές Ψηφιακής Τεχνολογίας και τρεις  Πωλητές Τηλεφωνίας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, εμπειρία δύο ετών στις πωλήσεις και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.plaisio.gr 

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Η βιομηχανία γάλακτος Κρι- Κρι θα εντάξει στο δυναμικό της έναν πωλητή, ηλικίας έως 32 ετών, στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση το Marketing ή τα Οικονομικά, προϋπηρεσία δύο ετών στις πωλήσεις, καλή γνώση αγγλικών και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους. Βιογραφικά στο φαξ: 2321068311.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ΑΜΑΝΖΟΕ: Ο όμιλος ξενοδοχείων Amanzoe, με έδρα στο Κρανίδι Αργολίδας, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του έναν υπάλληλο ειδικότητας sales executive ή sales manager. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων ή Business School, άριστες γνώσεις αγγλικών και χειρισμού Η/Υ (& social media). Βιογραφικά: amanzoe.recruitment@amanresorts.com. 


ΚΟΡΙΝΘΟΣ

PORCELANA: Εναν πωλητή ζητά να προσλάβει η εμπορική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, Porcelana, για το κατάστημά της στην Κόρινθο. Επιθυμητή ηλικία έως 35 ετών. Απαιτούμενα: Προϋπηρεσία πέντε χρόνων σε λιανική πλακιδίων και επίπλων κουζίνας, γνώσεις χειρισμού σχεδιαστικών προγραμμάτων, κατοχή ΙΧ αυτοκινήτου. Πληροφορίες: 2741020080 ή 2109607010. 


Zulu Bungy: Η εταιρία Zulu Bungy, με έδρα τον ισθμό της Κορίνθου, που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών στο χώρο του τουρισμού περιπέτειας, ζητά να προσλάβει έναν jump master, έναν βοηθό  jump master και έναν υπάλληλο υποδοχής / receptionist για τη στελέχωση της βασικής ομάδας της. Προσφέρεται σε όσους επιλεγούν μόνιμη εργασία πλήρους απασχόλησης, πρόγραμμα εκπαίδευσης, μπόνους επί της απόδοσης, καθώς και διαμονή στον jump master και τον βοηθό. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2741049465. 


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Exclusive Hotels: Ο όμιλος ξενοδοχείων Exclusive Hotels, που περιλαμβάνει τα συγκροτήματα Afitis Hotel και Renaissance Hanioti Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής προτίθεται να προσλάβει προσωπικό 15 ειδικοτήτων για την κάλυψη όλων των τμημάτων του. Συγκεκριμένα, ζητούνται: Maitre D' Hotel, Receptionist, Waiter / waitress, F&B Manager, Βοηθός σερβιτόρου, Ζαχαροπλάστης, Night Auditor, Pastry Chef, Restaurant Manager, Front Desk Agent, Mάγειρες (Α', Β'), Chef (κρύα, ζεστή κουζίνα), Καμαριέρες, Barista, Spa Therapist – Masseur.  Για τις θέσεις στην κουζίνα, η εταιρία ζητά από τους ενδιαφερόμενους να διαθέτουν δίπλωμα ανάλογης σχολής και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και γνώσεις αγγλικών. Πληροφορίες στο www.exclusive-hotels.gr.

PHOTOCITYVIEW: Ζητούνται δύο προγραμματιστές για εργασία στα γραφεία της εταιρίας PhotoCityView (website – οδηγός για διαμονή, εστίαση, διασκέδαση) στη Θεσσαλονίκη για μερική ή πλήρη απασχόληση ή και συνεργασία ανά project. Απαιτούνται γνώσεις web development, frontend – backend. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@photocityview.com


ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Santikos Collection: Σε ενίσχυση του δυναμικού του προχωράει ο όμιλος ξενοδοχείων Santikos Collection, που διαθέτει μονάδες σε Σκιάθο, Πήλιο και Αλόννησο. Θα προσληφθούν 13 υπάλληλοι για την στελέχωση οκτώ ειδικοτήτων. Η κατανομή των θέσεων είναι η εξής: Front office agent 2, hotel operation manager 1, hr assistant 1, receptionist 1, pool bar supervisor 1, restaurant supervisor 2, maitre d' hotel 1, σερβιτόροι Α' 4. Για όλες τις θέσεις απαιτούνται στοιχειωδώς οι καλές γνώσεις αγγλικών, τουλάχιστον τρία χρόνια προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση και δίπλωμα ή πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων. Η υποβολή των βιογραφικών γίνεται στο: hr@santikoscollection.com, με την ειδικότητα αναγεγραμμένη στο θέμα του email.  


ΤΡΙΚΑΛΑ


ORCHESTRA: Η αλυσίδα παιδικών ενδυμάτων Orchestra για το κατάστημά της στα Τρίκαλα ζητά έναν υπεύθυνο/η καταστήματος. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία. Οι γνώσεις αγγλικών και Η/Υ θα εκτιμηθεί. Βιογραφικά: info@orchestrahellas.gr. Φαξ: 2109887829. 


ΒΟΛΟΣ


DEXIM: Έναν υπάλληλο για τη θέση πωλητή (κωδικός θέσης: 2015004) ζητά η εταιρία Dexim για πλήρη απασχόληση στο κατάστημα στο Βόλο, με γνώσεις αγγλικών, χειρισμού Η/Υ και άνεση στην επικοινωνία. Επιθυμητά προσόντα: Εμπειρία στις πωλήσεις, προϋπηρεσία στον χώρο της υπόδυσης. Βιογραφικά: DEXIM AEQ 22ο χλμ. ΕΟ Αθηνών – Λαμίας, Άγιος Στέφανος Αττικής, 14510.  

ΜΥΚΟΝΟΣ


Petasos Beach: Το Petasos Beach Resort στη Μύκονο, ζητά 14 υπαλλήλους, για εργασία κατά την ερχόμενη τουριστική σεζόν, σε εννέα διαφορετικά πόστα. Αναλυτικά, θα προσλάβει το εξής προσωπικό: Operations manager 1, Housekeeper 1, Front Office manager 1, Spa manager 1, Μάγειρες (Α, Β, Γ) 3, Σερβιτόροι (Α, Β) 4, Γκρουμ 1, Νight auditor - receptionist 1, Αισθητικός 1.
Το προφίλ των υποψηφίων για τις θέσεις που στηρίζονται στην επαφή με τους πελάτες θα πρέπει να περιλαμβάνει προϋπηρεσία, γνώσεις ξένων γλωσσών (απαραίτητα αγγλικά) και εξαιρετική ικανότητα στην επικοινωνία. Οι μάγειρες θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα ή πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων. Για τη θέση του αισθητικού είναι απαραίτητο, επιπλέον, το δίπλωμα ή πτυχίο σχολής αισθητικής.  Βιογραφικά στο: info@petasos.gr. Πληροφορίες για το ξενοδοχείο στο site: www.petasos.gr.


LA RESIDANCE: Η ξενοδοχειακή μονάδα La Residence Mykonos Hotel Suites που βρίσκεται στην παραλιακή γραμμή Καλαφάτη της Μυκόνου, ζητά να εντάξει στο δυναμικό της δύο chef A' και Β'. Aπό τους υποψήφιους απαιτούνται οι γνώσεις αγγλικών, ανάλογη προϋπηρεσία σε boutique luxury ξενοδοχειακή μονάδα τουλάχιστον τριών ετών, οι ικανότητες διοίκησης προσωπικού, το δίπλωμα ή το πτυχίο τουριστικής σχολής. Βιογραφικά (με φωτογραφία): info@laresidencemykonos.com.