Ανοιχτές θέσεις στον τομέα του μάρκετινγκ, του management, της γραφιστικής και των ξενοδοχειακών ομάδων υπάρχουν αυτή την εβδομάδα (16-22 Φεβρουαρίου) σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, ζητούνται και σερβιτόροι, βοηθοί αρτοποιίας, καθηγητές χορού, πωλητές και πολλές άλλες ειδικότητες.

 

ΑΤΤΙΚΗ 

Pride Marketing: εταιρεία Marketing που εξειδικεύεται στο marketing επικοινωνίας αναζητά υπεύθυνες και δραστήριες προσωπικότητες με ενθουσιασμό  και πάθος για επιτυχία και διάκριση.Η θέση αφορά στην ενημέρωση και προώθηση των υπηρεσιών των πελατών, στην οργάνωση ομάδας με δομή και στόχους και στη διαχείριση αντιρρήσεων και καταγραφή ανταγωνισμού.  Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικές αμοιβές & Bonus, σταθερή συνεργασία, επαγγελματικό και ευχάριστο περιβάλλον και επαγγελματική εξειδίκευση στο επικοινωνιακό Marketing, Βιογραφικά στο tolis@pridemarketing.gr με κωδικό θέσης WD 04. 

Frank Ze Paul: Δυνατότητα εργασίας σε τρεις βοηθούς αρτοποιού, ηλικίας έως 35 ετών, προσφέρουν τα καταστήματα Frank Ze Paul, στο πλαίσιο της στελέχωσης της μονάδας παραγωγής στον Άγιο Στέφανο. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν προϋπηρεσία δύο ετών στο χώρο της αρτοποιίας. Οι βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ κρίνουν την πρόσληψη. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jobs@frankzepaul.gr 

ΠΛΑΣΙΟ: Δυνατότητα εργασίας σε έναν product manager προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών Πλαίσιο στη Μαγούλα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση τα οικονομικά ή της διοίκηση επιχειρήσεων, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψήφιους, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.plaisio.gr 

PINK WOMAN: Η εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων Pink Woman επιθυμεί να ενισχυθεί με έναν Marketing Manager στον Άλιμο. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν μεταπτυχιακό τίτλο με κατεύθυνση το Marketing, προϋπηρεσία πέντε ετών σε αντίστοιχη θέση, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται μέσω φαξ στο: 2109846691.

FAIRY CAFE: Δυο σερβιτόρες θα προσλάβει η καφετέρια – παιδότοπος «Fairy Cafe» στα Γλυκά Νερά Αττικής. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να είναι ηλικίας έως 35 ετών με εμπειρία σε αντίστοιχο πόστο. Επιθυμητές οι γνώσεις μπουφέ και κουζίνας.  Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιες θα πρέπει να έχουν βιβλιάριο υγείας σε ισχύ. Στείλτε άμεσα βιογραφικό στο email: fairycafeglnera@yahoo.gr.

 
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


PETRINO: Με προσωπικό τριών ειδικοτήτων ενισχύονται οι ξενοδοχειακές μονάδες Petrino Hotel και το White Suites Resort που βρίσκονται στην Άφυτο Χαλκιδικής. Αναλυτικά, ζητούνται δύο barman, δύο μάγειρες a la carte, δύο σερβιτόροι και τέσσερις βοηθοί σερβιτόρων. Τηλέφωνο: 2374091635. 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


CREAMTEAM: Η Creamteam ΑΒΕΕ, με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία καλλυνικών – μακιγιάζ, με έδρα την Ευκαρπία, ζητά μία υπεύθυνη marketing, για την υλοποίηση της στρατηγικής marketing στα franchise της αλυσίδας. Οι υποψήφιες θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ στον τομέα του marketing, αντίστοιχη προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών, γνώσεις αγγλικών και Η/Υ. Επιθυμητή ηλικία 28-48 ετών. Βιογραφικά (με πρόσφατη φωτογραφία) στο φαξ: 2310688127 (υπόψιν Κας Καψιμάλη). 

TSAKIRIS MALLAS: Η εταιρεία Τsakiris Mallas ζητά να προσλάβει έναν υπεύθυνο καταστήματος για το παράρτημά της στη Θεσσαλονίκη. Βασικό προσόν για άμεση πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, οι γνώσεις Η/Υ και τα αγγλικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικά στο: career@tsakirismallas.gr 

ΜΙΝΩΙΚΗ: Η Μινωική Διαφημιστική θα προσλάβει έναν γραφίστα για χειρισμό ψηφιακών εκτυπωτών Roland και λοιπών διαφημιστικών εκτυπώσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να χειρίζονται το πρόγραμμα  Roland Versa Works.  Τηλέφωνο επικοινωνίας :2392072909


DANCE WAVE: Η σχολή χορού «Dance Wave» στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης αναζητά τέσσερις καθηγητές διαφορετικών ειδικοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, θα προσλάβει έναν γυμναστή, έναν καθηγητή χορού, έναν δάσκαλο nijutzu και έναν καθηγητή φωνητικής για μαθήματα μιούζικαλ. Απαραίτητο προσόν ορίζεται η προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο και ο αντίστοιχος τίτλος σπουδών. Αποστολή βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  dancewaveschool@gmail.com
 
ΚΩΣ

CAFE: Καφέ μπαρ στο Μαστιχάρι της Κω ζητά να εντάξει στο δυναμικό του δυο σερβιτόρες και μία μπαργούμαν, για εργασία κατά την τουριστική καλοκαιρινή σεζόν 2015. Η επιχείρηση παρέχει δυνατότητα διαμονής σε όσους επιλεγούν, καθώς και ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών με ασφάλιση. Η εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις θα εκτιμηθεί, δεν ορίζεται ωστόσο ως απαραίτητο προσόν. Τηλ.: 6948986618. 

MICHELANGELO. Το ξενοδοχείο Michelangelo Resort & Spa πέντε αστέρων στην Κω, ζητά για την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν, έναν υπάλληλο για την θέση bar manager. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και ξενοδοχείο ανάλογης κλάσης. Η εταιρία προσφέρει άριστες συνθήκες εργασίας, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω της ιστοσελίδας: www.michelangelo.gr.


ΡΟΔΟΣ

FROZEN YOGURT. To «Royo Frozen Yogurt & Ice Cream» ζητάει για το νέο toy κατάστημα στη Ρόδο, τέσσερις πωλητές, για τη θερινή σεζόν 2015. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ηλικίας έως 35 ετών, με γνώσεις αγγλικών, Η/Υ και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Οι νέοι υπάλληλοι θα απασχοληθούν την περίοδο 15/5/2015 έως 30/9/2015  1/7/2015 έως 31/8/2015. Τηλέφωνο: 6934373267. 


ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ: Γυμναστήριο στην Ιαλυσό της Ρόδου ζητά να προσλάβει μία γυμνάστρια με πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΦΑΑ (ή πτυχιούχο ιδιωτικής σχολής), για εργασία με πλήρες ωράριο. Για την εξασφάλιση της θέσης απαιτούνται οι γνώσεις σε βάρη. Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση εργασίας θα εκτιμηθεί. Προσφέρεται βασικός μισθός εργασίας και ασφάλιση. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2241076127 και 6938056567. 


ΚΑΡΠΑΘΟΣ
CASTELIA BAY: Με έναν μάγειρα Β' επιθυμεί να συνεργαστεί για την ερχόμενη τουριστική σεζόν το ξενοδοχείο Castelia Bay, που βρίσκεται στο νησί της Καρπάθου. Η επιχείρηση προσφέρει εργασία πλήρους απασχόλησης και ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί κατά την επιλογή των υποψηφίων. Η αποστολή στοιχείων και τηλεφώνου επικοινωνίας γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@casteliabay.gr. 
 
ΚΕΑ

PORTO KEA: Με πέντε υπαλλήλους θα ενισχυθεί το ξενοδοχείο «Porto Kea Suites» στην Τζιά. Ειδικότερα, ζητά έναν sales agent, έναν υπάλληλο front office, έναν μπάρμαν και δυο σερβιτόρους. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί για την τουριστική σεζόν 2015. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο τουριστικής σχολής, γνώσεις αγγλικών και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Βιογραφικά στο: info@portokea−suites.com 


ΚΡΗΤΗ

ΠΛΑΙΣΙΟ: Η εταιρεία Πλαίσιο ζητά να εντάξει στο δυναμικό του τρεις πωλητές (κωδ. θέσης: 50011403)  για το κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου, τουλάχιστον, γνώσεις χειρισμού Η/Υ και εργασιακή εμπειρία έως δύο χρόνια. Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ευκαιρίες εξέλιξης. Βιογραφικά στην ιστοσελίδα: www.plaisio.gr.