Τηλεφωνήτριες, πωλήτριες, ξενοδοχειακούς υπάλληλους, ταμίες, διανομείς και πολλές άλλες ειδικότητες ζητούνται αυτή τη βδομάδα (2-8 Φεβρουαρίου) από εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.


ATTIKH

Frank Ze Paul: Με τρεις πωλητές , ηλικίας έως 35 ετών, θα ενισχυθούν τα αρτοζαχαροπλαστεία Frank Ze Paul στο Χαλάνδρι. Απαραίτητη η εμπειρία στις πωλήσεις, η γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε αρτοζαχαροπλαστείο. Βιογραφικά στο jobs@frankzepaul.gr.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ONLINE: Εκδοτική εταιρεία στο Μοσχάτο Αττικής ζητά δύο νέες για εργασία στο τμήμα δημοσίων σχέσεων, marketing και διαφήμισης περιοδικών και ιστοσελίδων. Βιογραφικά στο e-mail info@techpress.gr.
 

Infoassist: Έξι εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων θα προσλάβει η «Infoassist» στην Αθήνα. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο μέσης εκπαίδευσης, προηγούμενη εργασιακής εμπειρία σε τηλεφωνικές πωλήσεις τουλάχιστον έξι μηνών και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: recruitment@infoassist.com.gr. 

Connect Phone: Δυνατότητα εργασίας σε τέσσερα άτομα, ηλικίας έως 35 ετών, για προωθητικές ενέργειες προϊόντων καρτοκινητής τηλεφωνίας προσφέρει η Connect Phone στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν κάρτα ανεργίας και επικοινωνιακές ικανότητες. Η εταιρεία προσφέρει βασικό μισθό και ασφαλιστική κάλυψη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2103628993.

Media Markt: Τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τέσσερις πωλητές για το τμήμα ηλεκτρονικών υπολογιστών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Οι υποψήφιοι οφείλουν να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι προϋπηρεσία δύο ετών στις πωλήσεις Η/Υ. Βιογραφικά: www.mediamarkt.gr 

FORTHNET: Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Forthnet θα προσλάβει έναν administrative assistant στην Καλλιθέα. Απαραίτητο το πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ, προϋπηρεσία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση, πολύ καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η γνώση της ιταλικής ή της γερμανικής γλώσσας. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.forthnet.gr 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 

Sunrise Village Beach: Το Sunrise Village Beach Hotel, στην περιοχή Πεταλίδι της Καλαμάτας ζητά να προσλάβει εντεκαμελές προσωπικό. Πρόκειται να καλύψει έξι ειδικότητες κυρίως manager τμημάτων, αλλά και θέσεις για την κουζίνα και το σέρβις.  Αναλυτικά, θα προσληφθεί το εξής προσωπικό: Υπεύθυνος τμήματος υποδοχής 1, υπεύθυνος τμήματος τροφίμων και ποτών 1, υπεύθυνος κουζίνας 1, υπεύθυνος εστιατορίου  1, μάγειρες 3, σερβιτόροι 4.  Αναφορικά με τα προσόντα για τη θέση του υπεύθυνου υποδοχής είναι απαραίτητες οι γνώσεις γαλλικών, αγγλικών και οι γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Από τον υπεύθυνο εστιατορίου και τους σερβιτόρους είναι απαραίτητες οι γνώσεις γαλλικών.  Οι γνώσεις αγγλικών και η εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας θα εκτιμηθούν κατά την επιλογή των ενδιαφερόμενων.  Σε όσους επιλεγούν παρέχεται εργασία πλήρης απασχόλησης.  Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείτε στο 2722031500. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων: sunrisehotel@otenet.gr. 

 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
ΚΑΥΚΑΣ: Η εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού, ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, ζητά προσωπικό όλων των ειδικοτήτων για το νέο της κατάστημα στον Πύργο, αλλά και τρεις πωλητές για τη Σπάρτη, την Κόρινθο και την Πάτρα (Όβρυα).  Αναφορικά με τις ειδικότητες, για τον Πύργο ζητούνται: Σύμβουλοι πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού (2), σύμβουλοι πώλησης φωτισμού (2), ταμίες (2), ένας αποθηκάριος και ένας οδηγός. Όλοι οι υποψήφιοι, ανεξαρτήτως θέσης, θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις υπολογιστών και πληροφοριακών συστημάτων.  Για τις θέσεις των πωλητών ηλεκτρολογικού υλικού είναι απαραίτητα τα εξής: Πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ ηλεκτρολογίας, αγγλικά, επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης. Από τους υποψήφιους ταμίες ζητείται το δίπλωμα ή πτυχίο λογιστικής καθώς και η εμπειρία στην προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο: hr@kafkas.gr. 


ΝΑΥΠΛΙΟ

DISCOVER: Η εταιρία Discover Nafplio, που εστιάζει στην τουριστική προώθηση της πόλης, αναζητά άμεσα δύο συνεργάτες για την στελέχωση του τμήματος πωλήσεων. Στο πλαίσιο των ευθυνών των υποψηφίων περιλαμβάνονται η πώληση υπηρεσιών της εταιρίας, επισκέψεις σε επιχειρήσεις, και ενημέρωση πελατών. Το προφίλ των ενδιαφερόμενων θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από τις ικανότητες επικοινωνίας, οι γνώσεις αγγλικών και χειρισμού Η/Υ (social media), προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση ή στον κλάδο των πωλήσεων γενικότερα. Παρέχεται μισθός, μπόνους, αποζημίωση μετακινήσεων. Aποστολή βιογραφικών σημειωμάτων: info@discovernafplio.gr. 

 

ΠΑΤΡΑ

ΜΙΚΕL: H εταιρία καταστημάτων καφεστίασης Mikel, προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην Πάτρα, ζητά δύο άτομα για τη θέση barista. Η επιχείρηση θέτει ως επιθυμητά όρια ηλικίας για τους υποψηφίους 20 έως 35 ετών. Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται μέσω του φαξ: 2410534020. Πληροφορίες: 2410255260. 


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

PELOPAC:  Η εταιρία τροφίμων Pelopac S.A. στην ΒΙΠΕΘ ζητά να προσλάβει έναν ιατρό. Απαραίτητο το πτυχίο ΑΕΙ, η άδεια ιατρικής ειδικότητας ιατρικής εργασίας και η βεβαίωση ιδιότητας μέλους ιατρικού συλλόγου. Βιογραφικά: dimitra@pelpoac.gr 


UNION OPTIC: Η Union Optic A.B.E.E, επιθυμεί να προσλάβει βοηθό λογιστή με εμπειρία για τις εγκαταστάσεις της στην ΒΙΠΕ στην Σίνδο. Αποστολή βιογραφικών στο: hr2@union-optic.gr.


ΤΕΠΕΡΙΚΙΔΗΣ: Η επιχείρηση εμπορίας και παρασκευής φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων «Τεπερικίδης» αναζητά έναν Χημικό με εμπειρία και γνώσεις αγγλικών και Η/Υ. Βιογραφικά: lefty12@gmail.com.

 

ΚΡΗΤΗ

ΜΙΚΕL: Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης Mikel, προκειμένου να επανδρώσει το νέο της κατάστημα στα Χανιά της Κρήτης, ζητά να προσλάβει νέο προσωπικό δέκα υπαλλήλων. Αναλυτικά, θα προσληφθούν ένας υπεύθυνος καταστήματος, τρεις για το σέρβις, δύο άτομα με την ειδικότητα barista, δύο ταμίες και δύο υπαλλήλους για την κουζίνα.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών. Για όσους εργαστούν στο σέρβις τίθεται ως αναγκαίο προσόν η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση εργασίας. Για τις υπόλοιπες θέσεις δεν ορίζεται κάποιο απαραίτητο προσόν. Ωστόσο, η εμπειρία, οι γνώσεις ξένων γλωσσών, και το δίπλωμα τουριστικών σχολών θα κρίνουν πιθανά την επιλογή των υποψηφίων.  Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων (με επισυναπτόμενη φωτογραφία) μέσω του φαξ: 2410534020. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410255260. 


Goody's: Ζητούνται δύο διανομείς από την αλυσίδα Goody's για το κατάστημα στο Ηράκλειο. Παρέχεται εργασία πλήρης ή μερικής απασχόλησης. Απαραίτητα προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, βιβλιάριο υγειονομικού ενδιαφέροντος και με δίπλωμα οδήγησης για μηχανή 125 κυβικών. Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: nikkan@otenet.gr. Φωτογραφία απαραίτητη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810253114.

MARKS & SPENCER: Η αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης Marks & Spencer ζητά να εντάξει στο δυναμικό της έναν υπάλληλο με την ειδικότητα visual merchandiser assistant (κωδικός θέσης: VMAC_1), για εργασία στο κατάστημα στα Χανιά. Παρέχεται εργασία μερικής απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, άριστες γνώσεις αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2821055552.


ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Canaves Oia: Σε νέο γύρο προσλήψεων προχωράει ο ξενοδοχειακός όμιλος Canaves Oia Santorini, προκειμένου να στελεχώσει τις μονάδες του (Hotel, Suites, Villa) για την νέα τουριστική σεζόν.  Αναλυτικά, θα προσληφθεί προσωπικό 12 ειδικοτήτων: Οδηγοί, housekeepers, f & b controllers, spa therapists, μάγειρες (Α, Β), αρτοπαρασκευαστές, guest relations managers, reservations agents, restaurant / pool bar supervisors, σερβιτόροι, front desk agents, restaurant managers. Η εταιρία ορίζει συγκεκριμένα προσόντα για τους υποψήφιους ανά ειδικότητα. Θα αναφερθούμε σε ορισμένες ειδικότητες. Οι ενδιαφερόμενοι restaurant managers θα πρέπει να έχουν ελάχιστη  εργασιακή εμπειρία τριών ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο πολυτελείας. Ζητούνται επιπλέον και οι άριστες γνώσεις αγγλικών. Για τους μάγειρες και τους αρτοπαρασκευαστές τίθεται ως προαπαιτούμενο το πτυχίο ή δίπλωμα τουριστικών σχολών, η αντίστοιχη εμπειρία δύο ετών σε εστιατόριο ή ξενοδοχείο πολυτελείας. Αναφορικά με τις θέσεις των οδηγών απαιτείται, εκτός της προϋπηρεσίας και των αγγλικών, η άδεια οδήγησης Β' κατηγορίας. Επιθυμητό όριο ηλικίας 35 ετών. Οι γνώσεις επιπλέον ξένων γλωσσών θα εκτιμηθούν. Για το προσωπικό που θα απασχοληθεί στο σέρβις είναι απαραίτητες οι γνώσεις αγγλικών και η προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών σε αντίστοιχη θέση.  Σε όσους επιλεγούν παρέχεται διαμονή, μισθός ανάλογος των προσόντων, προοπτική επαγγελματικής εξέλιξης, καθώς και ένα γεύμα καθημερινά.  Βιογραφικά (με συστάσεις και πρόσφατη φωτογραφία): info@canaves.com. 


ΡΟΔΟΣ

Maritsa Travel Service : Ζητούνται δύο υπάλληλοι για εργασία στο τουριστικό γραφείο Maritsa Travel Service στην περιοχή Κολύμπια της Ρόδου. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί κατά τη νέα τουριστική σεζόν.  Οι γνώσεις αγγλικών είναι απαραίτητες και για τις δύο θέσεις. Ωστόσο για την εξασφάλιση της μίας θέσης ζητούνται ως επιπλέον προσόν οι γνώσεις γερμανικών και για την δεύτερη ρώσικων. Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων των υποψηφίων γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: rodosmts@otenet.gr. 

ΡΟΔΟΣ, ΚΩΣ

G4S: Η εταιρία G4S Solutions ζητά οκτώ νέους υπαλλήλους για εργασία στη Ρόδο και την Κω. Αναλυτικά, για την Ρόδο θα επιλεγούν τέσσερις οδηγοί – συνοδοί χρηματαποστολών και καταμετρητές (κωδικός θέσης: DRRHO 06-14), καθώς και ένας υπεύθυνος λειτουργίας υποκαταστήματος (BMRHO 01-15). Στην Κω θα προσληφθούν τρεις οδηγοί – συνοδοί χρηματαποστολών (CDKO 01-15). Οι υποψήφιοι οδηγοί θα εργάζονται σε πρωινή ή απογευματινή οκτάωρη βάρδια, με βασική αρμοδιότητα την μεταφορά αξιών από και προς το θωρακισμένο όχημα. Απαραίτητα προσόντα: Άδεια υπηρεσιών ασφαλείας (security), απολυτήριο Λυκείου, γνώσεις Η/Υ, επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης (για οδηγούς), εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους. Για τη θέση υπεύθυνου υποκαταστήματος είναι αναγκαίο το πτυχίο ΤΕΙ-ΑΕΙ κατά προτίμηση οικονομικής κατεύθυνσης, οι γνώσεις αγγλικών, Η/Υ και η εμπειρία σε διαχείριση προσωπικού. Πληροφορίες: 2102896300.