Συγκεντρώσαμε όλες τις ευκαιρίες δουλειάς  που «τρέχουν» αυτή τη βδομάδα σε όλη την Ελλάδα, από τηλεφωνήτριες μέχρι πωλήτριες. Δεν έχεις παρά να στείλεις βιογραφικό και που ξέρεις… Ίσως σήμερα να είναι η τυχερή σου μέρα!

ΑΘΗΝΑ

MIKEL: Δυνατότητα εργασίας σε πέντε άτομα για delivery, ηλικίας 20 έως 35, προσφέρουν τα καταστήματα «Mikel» στην Αθήνα και τον Πειραιά. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν μεταφορικό μέσο και ευχέρεια στην επικοινωνία.

*Η αποστολή των βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr.ath@georgiaff.gr. Τηλέφωνο: 2102517255.

G4S: Η εταιρεία «G4S Secure Solutions», μέλος του Πολυεθνικού Ομίλου Εταιρειών «G4S», επιθυμεί να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της στην Αθήνα 30 άτομα τα οποία θα εργαστούν ως προσωπικό ασφαλείας, πλήρους απασχόλησης, με βάρδιες. Οι νέοι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι ηλικίας έως 25 ετών  Τα απαραίτητα προσόντα που θα πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι είναι η κατοχή άδειας Υπηρεσιών Ασφαλείας (άδεια Security), τουλάχιστον το απολυτήριο Λυκείου, η γνώση αγγλικών, και το δίπλωμα αυτοκινήτου ή και μηχανής. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν επικοινωνιακές ικανότητες και προσεγμένη εμφάνιση. Οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή θα θεωρηθούν επιπρόσθετα προσόντα για την πρόσληψη. Ο όμιλος προσφέρει στο νέο προσωπικό βασικό μισθό, ιδιωτική ασφάλιση, εκπαίδευση και προοπτική εξέλιξης. 

*Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο κέντρο επιλογής και εκπαίδευσης προσωπικού, από Δευτέρα έως Πέμπτη, κατά τις ώρες 09.00-17.00, στη διεύθυνση: Φερών 15, Πλατεία Βικτωρίας (πλησίον ΗΣΑΠ). Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 8839112. 

ΩΘΗΣΗ: Η «Ωθηση», εταιρεία παροχής υπηρεσιών, ανάπτυξης πελατολογίου και προώθησης πωλήσεων, ζητά 12 εκπροσώπους τηλεπωλήσεων. Οι υποψήφιοι θα εργασθούν σε εξερχόμενες κλήσεις με αντικείμενο την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων. Απαραίτητα προσόντα είναι τουλάχιστον το απολυτήριο Λυκείου και η άνεση στην επικοινωνία. 

*Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στο: info@othisi.com.gr.

Media Strom: Η εταιρεία «Media Strom» επιθυμεί να προσλάβει τρεις πωλητές, ηλικίας 25 έως 40 ετών, για τα καταστήματα λιανικής πώλησης στην Αθήνα. Απαιτείται τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, προϋπηρεσία τριών ετών στις πωλήσεις, ευχέρεια στην επικοινωνία, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή.

*Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω φαξ στο 2103482899. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2103482800.

Infoassist: Δυνατότητα εργασίας σε 12 εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων (κωδ. Θέσης SHL04) προσφέρει η «Infoassist». Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο μέση εκπαίδευσης, προηγούμενη εργασιακής εμπειρία σε τηλεφωνικές πωλήσεις τουλάχιστον έξι μηνών ευχέρεια στην επικοινωνία, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

*Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: recruitment@infoassist.com.gr . Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2108099500.

ΝΑΞΟΣ

Cafe Restaurant Avali, Παραδοσιακό Παντοπωλείο: Δέκα νέους υπαλλήλους επιθυμεί να προσλάβει το συγκρότημα επιχειρήσεων στην Νάξο. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί κατά τη διάρκεια της ερχόμενης καλοκαιρινής σεζόν. Αναλυτικά, ζητούνται τρεις υπάλληλοι για ζεστή και κρύα κουζίνα (ψήσιμο, τηγάνι, σαλάτες), μία μαγείρισσα με γνώσεις παραδοσιακής κουζίνας και μία με γνώσεις στο άνοιγμα φύλλου πίτας, μία λαντζιέρα, μία υπάλληλος μπουφέ και μία σερβιτόρα, με γνώσεις αγγλικών και ιταλικών, και μία βοηθός σερβιτόρας. Επίσης, η επιχείρηση αναζητά και έναν βοηθό για εξωτερικές εργασίες, με δίπλωμα ΙΧ. Τηλέφωνο: 2285026972. 

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

ΜΟΥΣΕΙΟ: Το πρωτότυπο και μοναδικό Μουσείο από τα σκουπίδια, που βρίσκεται στη Μυτιλήνη, ζητά να συνεργαστεί με δύο νέους – νέες που να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τηλέφωνο: 6932641522.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ: Έναν βοηθό σερβιτόρου θα προσλάβει το εστιατόριο «Παπαρούνα» στα Λαδάδικα. Απαραίτητη η προϋπηρεσία και η γνώση αγγλικών. Βιογραφικά στο: natassa_apostolidu@yahoo.gr.

4all strores: Οκτώ νέες πωλήτριες θα εντάξει στο δυναμικό της η αλυσίδα ψιλικών ειδών «4all strores» στη Θεσσαλονίκη. Όσες ενδιαφέρονται οφείλουν να διαθέτουν γνώσεις λογιστηρίου και παρασκευής καφέ. Η εμπειρία στο χώρο του λιανικού εμπορίου θα εκτιμηθεί. Επιπλέον προσόντα που θα δώσουν προβάδισμα είναι η γνώση αγγλικών, ο χειρισμός Η/Υ και η άνεση στην επικοινωνία. Βιογραφικά μέσω email στο: info@4allstores.gr. 

ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ: Μία πωλήτρια θα προσλάβει το κατάστημα φωτιστικών της εταιρίας «Σταυρος Καζακίδης Α.Ε.» στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Απαραίτητη η γνώση αγγλικών και η προϋπηρεσία στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

*Στείλτε βιογραφικό με πρόσφατη φωτογραφία στο email: company@kazakidis.gr

ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΚΗΣ: H εμπορική επιχείρηση γεωργικών μηχανημάτων «Σπυριδωνάκης» στη Θεσσαλονίκη ζητά να προσλάβει έναν υπάλληλο αποθήκης έως 30 ετών. Απαραίτητη προϋπόθεση η εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων και το επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης. Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχα πόστα θα εκτιμηθεί.

*Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310517353 Ι 1

ΑΝΘΟΣ: Το cafe-bar «Ανθός» στην περιοχή Δελφών στην Θεσσαλονίκη, ζητά να προσλάβει έναν dj μέχρι 30 ετών, γνώστη ελληνικής και ξένης μουσικής. Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχα μαγαζιά θα εκτιμηθεί. Τηλέφωνο: 2310303533. 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Orfeas Hotel: Τρεις υπαλλήλους υποδοχής ζητά να προσλάβει το ξενοδοχείο «Orfeas Hotel» στην Κατερίνη. Ειδικότερα, η επιχείρηση ζητά δυο κοπέλες για πρωινή και απογευματινή βάρδια κι έναν άνδρα για νυχτερινή. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να έχουν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, καλή γνώση αγγλικών και να είναι άνω των 25 ετών. Θα προτιμηθούν μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής.

Βιογραφικά στο: blue@orfeas-hotels.gr.

ΛΑΡΙΣΑ

NAKAS: Ο ελληνικός εκδοτικός όμιλος Nakas Group, ο οποίος ηγείται στις ταξιδιωτικές εκδόσεις, χαρτογραφήσεις, εισαγωγές και εξαγωγές, ενδιαφέρεται να προσλάβει για το κατάστημά του στη Λάρισα, τρεις νέους υπαλλήλους. Η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση ή γενικότερα στην λιανική αγορά θεωρείται απαραίτητο προσόν για την πρόσληψη.

*Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@nakasgroup.gr, αναγράφοντας τον κωδικό θέσης LAR708. 

ΒΟΛΟΣ

CROSSFIT: Έναν γυμναστή ζητά να εντάξει στο δυναμικό του το γυμναστήριο Crossfit, που βρίσκεται στην πόλη του Βόλου. Από τους ενδιαφερόμενους απαιτείται πτυχίο της σχολής ΤΕΦΑΑ, ενώ ορίζονται ως αναγκαίες και οι γνώσεις αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Προσφέρεται εργασία πλήρους απασχόλησης. Τηλέφωνο: 6936113638 (μεταξύ 11:00 και 21:00).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΠΛΑΙΣΙΟ: Δυνατότητα εργασίας σε έναν πωλητή στο τμήμα τεχνολογίας προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών «Πλαίσιο» στο Ηράκλειο . Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν καλές γνώσεις τεχνολογίας, να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου, καθώς και να διαθέτουν γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Βιογραφικά: www.plaisio.gr

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΑΓΝΑΝΤΙ: Έξι υπαλλήλους θα προσλάβει για τη θερινή σεζόν το ξενοδοχείο «Αγνάντι» στα Ιωάννινα. Ζητά: δυο σερβιτόρους, δυο μάγειρες, έναν οδηγό με επαγγελματική άδεια οδήγησης κι έναν υπάλληλο γραφείου με γνώσεις αγγλικών. Τηλέφωνο: 6934443000.

ΚΑΒΑΛΑ

VERANDA All: Μία σερβιτόρα και μια barmaid θα προσλάβει το cafe-bar «VERANDA All», με μεροκάματο 30-35 ευρώ. Παρέχεται και διαμονή. Τηλέφωνο: 6983757819.