Μην απογοητεύεσαι εάν δεν βρίσκεις δουλειά… Το y-olo.gr σε βοηθάει κάθε εβδομάδα! Δες παρακάτω όλες τις θέσεις εργασίας που «τρέχουν» αυτή τη βδομάδα και στείλε αμέσως το βιογραφικό σου!

Αθήνα

ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Με πέντε καθηγητές θα ενισχυθεί ο Όμιλος ΙΕΚ «Ξυνή» στην Αθήνα, για τη στελέχωση των εξής βασικών ειδικοτήτων: marketing, μηχανολογίας, αισθητικής, τουριστικών επαγγελμάτων και πληροφορικής. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ στο αντικείμενο διδασκαλίας, διδακτική εμπειρία και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Περαιτέρω μεταπτυχιακά, διδακτορικά ή πιστοποιητικά σεμιναρίων θα εκτιμηθούν. Οι καθηγητές στα πλαίσια του Ομίλου,  οφείλουν να προετοιμάζουν,να οργανώνουν και να παραδίδουν τη διδακτέα ύλη των μαθημάτων. Η επιχείρηση προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με δυνατότητα μόνιμης απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους μέσω ιστοσελίδας των σχολών «Ξυνή» και στο email: iekinfo@xinis.com με επισυναπτόμενη πρόσφατη φωτογραφία. 

ΩΘΗΣΗ: Η «Ωθηση», εταιρεία παροχής υπηρεσιών, ανάπτυξης πελατολογίου και προώθησης πΩλήσεων, ζητά 10 εκπροσώπους τηλεπωλήσεων. Οι υποψήφιοι θα εργασθούν σε εξερχόμενες κλήσεις με αντικείμενο την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων. Απαραίτητα προσόντα είναι τουλάχιστον το απολυτήριο Λυκείου και η άνεση στην επικοινωνία.

Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στο: info@othisi.com.gr 


ΚΑΥΚΑΣ: Τρεις σύμβουλους πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού θα εντάξει στο δυναμικό της η εταιρεία «Καυκάς» στην Αθήνα. Αντικείμενο εργασίας των υποψηφίων είναι η εξυπηρέτηση των πελατών και η υποστήριξη τους μετά την πώληση. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ ηλεκτρολογίας και προϋπηρεσία δύο ετών.

Βιογραφικά: hr@kafkas.gr.


STARBUCKS: Η αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης Starbucks ζητά να προσλάβει έναν Barista (B-ATH). Οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να διαθέτουν σχετική προϋπηρεσία. Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Αποστολή βιογραφικών στο jobs@starbucks.com.gr.

 

FRANK ZE PAUL: Τα πολυτελή αρτοζαχαροπλαστεία Frank Ζe Paul, ζητούν δύο πωλήτριες για το υποκατάστημα στην περιοχή της Δροσιάς. Όσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις θα πρέπει να έχουν εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους, γνώσεις αγγλικών, βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και ευελιξία εργασίας σε κυλιόμενες βάρδιες. Απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού υγείας.

Αποστολή βιογραφικών, με φωτογραφία, στο φαξ: 2106836298. (κωδικός θέσης: FZP-POL-ΔΡΟΣΙΑ). 


ORCHESTRA: Η γαλλική αλυσίδα παιδικών ενδυμάτων Orchestra – Premaman θα προσλάβει δύο πωλήτριες για το κατάστημα της Νέας Ιωνίας. Η εταιρία προσφέρει εργασία πλήρης απασχόλησης, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ασφάλιση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέσω του φαξ: 2109887829, με τον κωδικό ORC-NI. 


INDITEX: Ο ηγετικός όμιλος στην μόδα, Inditex, στον οποίο εντάσσονται μεγάλες εταιρίες όπως Bershka, Zara, Oysho, ζητά έναν Coordinator/Merchandiser για κατάστημα της Oysho και έναν πωλητή/πωλήτρια για κατάστημα των Zara Home, στην Αθήνα. Η θέση πωλητή είναι μερικής απασχόλησης. Δεν απαιτείται εργασιακή εμπειρία, για την εν λόγω θέση. Η γνώσεις αγγλικών είναι απαραίτητο προσόν και για τις δύο θέσεις.

Πληροφορίες στο www.joinfashioninditex.com. Βιογραφικά: hrselection@inditex.com.


ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ: Με δύο εκπροσώπους πωλήσεων επιθυμεί να ενισχυθεί η ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΒΕΕ που εδρεύει στην Αθήνα. Πρόκειται για εταιρία που κινείται στον χώρο των εκτυπώσεων και ζητά την διεύρυνση της αγοράς της με νέο δραστήριο προσωπικό. Σύμφωνα με τα προσόντα που ορίζονται ως απαραίτητα, ζητείται πανεπιστημιακό επίπεδο μόρφωσης και καλή γνώση χειρισμού Η/Υ. Επιθυμητή ηλικία έως 35 ετών.

Τηλέφωνο: 2102389200. 

 

LEROY MERLIN: Ο όμιλος  Leroy Merlin θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τέσσερις νέους υπαλλήλους. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ένα στέλεχος τμήματος εξυπηρέτησης πελατών, ένα άτομο για το τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού, δύο υπεύθυνοι καταστημάτων.  Απαραίτητη η προϋπηρεσία, η ευχέρεια στην επικοινωνία και η κατοχή πτυχίου ΑΕΙ. 

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: leroymerlinforms.apllymycv.gr.

 

AEROTEL: Η «Aerotel» θα προσλάβει 15 άτομα (part-time απασχόληση) για εξυπηρέτηση και ανάπτυξη υπηρεσιών επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και θεάματος Nova. Απαραίτητα προσόντα: Απόφοιτος/η Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο. Η προϋπηρεσία σε θέση προώθησης υπηρεσιών, είναι επιπρόσθετο προσόν.

Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@aerotel.gr


SUNCITY: Τρία άτομα για εντυποδιανομή άνω των 18 χρόνων ζητά η εταιρία SunCity Promotions για την περιοχή της Αθήνας.

Βιογραφικό με φωτογραφία στο: suncitypromotion@gmail.com


ΜΥΚΟΝΟΣ
STARBUCKS:
 Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης, Starbucks, ζητάει νέο προσωπικό για την Μύκονο. Συγκεκριμένα, προσφέρει θέση σε έναν Shift Supervisor (κωδικός θέσης: SSV-MKN) και σε έναν Βarista (B-MKN). Για την θέση του barista δεν απαιτείται συγκεκριμένο προσόν.

Βιογραφικά: jobs@starbucks.com.gr. 


XAΛΚΙΔΙΚΗ
AEGEAN STAR MELATHRON
: Έξι νέους υπαλλήλους θα προσλάβει το ξενοδοχείο «Aegean Star Melathron» στην Χαλκιδική. Οι ειδικότητες αφορούν σε έναν μάγειρα α΄ κρύας κουζίνας, έναν chef, έναν υπάλληλο κρατήσεων, έναν υπεύθυνο ζαχαροπλαστείου, έναν chous chef κι έναν Maitre Εστιατορίου. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο τουριστικής σχολής και πολυετή εμπερία σε ξενοδοχεία τεσσαρων ή πέντε αστέρων. Το ξενοδοχείο προσφέρει πέραν του μισθού, ασφάλιση, διαμονή και διατροφή. Σημειώστε πως για τις θέσεις του υπαλλήλου κρατήσεων και του μέτρ απαιτούνται οι γνώσεις ξένης γλώσσας και Η/Υ.

Βιογραφικά μέσω φαξ: 237400544. 

 

ΣΕΡΡΕΣ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ:
Δυο πωλήτριες μερικής απασχόλησης θα προσλάβει η αλυσίδα λιανικής πώλησης «Κωτσόβολος» για το κατάστημά της στις Σέρρες. Όσες ενδιαφέρονται οφείλουν να διαθέτουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήση Η/Υ. Η προϋπηρεσία στο χώρο του εμπορίου θα εκτιμηθεί.

Στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας: corporate.kotsovolos.gr


ΗΡΑΚΛΕΙΟ

CASTELLO HOTELS: Το ξενοδοχείο «Castello Hotels» στο Ηράκλειο Κρήτης θα προσλάβει τέσσερις εποχικούς υπαλλήλους για τη νέα τουριστική σεζόν. Ειδικότερα ζητά: έναν Α' μάγειρα, έναν υπάλληλο τμήματος κρατήσεων, έναν υπεύθυνο επισιτιστικών τμημάτων και έναν υπεύθυνο συντήρησης. Απαραίτητο το πτυχίο τουριστικής σχολής και η εμπειρία σε εποχιακό ξενοδοχείο τεσσάρων ή πέντε αστέρων. Για την ειδικότητα του υπαλλήλου απαιτούνται γνώσεις αγγλικών και Η/Υ, ενώ το βιβλιάριο ασθενείας είναι απαραίτητο για τους μάγειρες.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810251212.


ΚΟΡΙΝΘΟΣ
DEXIM
: Μία πωλήτρια ζητά η αλυσίδα καταστημάτων υπόδησης Dexim, για το νέο κατάστημά της στην Κόρινθο. Προσφέρεται εργασία μερικής απασχόλησης. Απαιτούνται οι γνώσεις αγγλικών, χειρισμού Η/Υ και άριστες επικοινωνιακές ικανότητες. Οι εμπειρία στις πωλήσεις ορίζεται ως επιθυμητό προσόν.

Αποστολή βιογραφικών μέσω του φαξ: 2108140802, με κωδικό θέσης 2014050. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106217691. 


ΠΑΤΡΑ
ΓΡΑΨΑΣ
: Παράρτημα των εκπαιδευτηρίων Γράψα στην Πάτρα, ζητά να εντάξει στο δυναμικό του μία καθηγήτρια γερμανικών, με επικοινωνιακές ικανότητες και φιλοδοξία. Η πείρα διδασκαλίας σε φροντιστήρια είναι απαραίτητη. Η επιχείρηση εξασφαλίζει άριστες συνθήκες εργασίας, προοπτικές εξέλιξης, εκπαίδευση και bonus. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα πλήρης ή μερικής απασχόλησης. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: patra@grapsa.edu.gr.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
BLACKBERRY FOOD:
Το νέο bar-restaurant στο «blackberry food» στη Θεσσαλονίκη ζητά έναν μπουφετζή, έναν σερβιτόρο κι ένα άτομο για την κουζίνα.

Βιογραφικά: blackberry-food@hotmail.com