Πιστεύεις ότι θα βρεις τον πρίγκιπα του παραμυθιού έστω και πεζό, μιας και λόγω κρίσης θα έχει χαρίσει άμαξα και άλογα; Η' κάποιον που θα περιμένει να δει το ηλιοβασίλεμα μαζί σου; H' έστω αυτόν τον ένα και μοναδικό που θα σε πάει βαρκάδα χωρίς να σκέφτεται πως να στην πέσει; Είσαι όντως ρομαντική ψυχή τότε! Και μπράβο σου! Μήπως εντελώς τυχαία, σε χαρακτηρίζει κιόλας κάτι από τα παρακάτω;

1. Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Φυσικά και υπάρχει. Φυσικά και πρέπει να σου τύχει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου.

2. Συμφωνείς με τον Paulo Coelho '' όταν επιθυμείς κάτι πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις'' και προφανώς δεν εννοεί το πτυχίο.

3. Ζεις για να διαβάζεις για ιστορίες αγάπης και να μουσκεύεις τις σελίδες με τα δάκρυα σου!

4. Μη μου πεις, αγαπημένη σου ταινία ο Τιτανικός και το Ημερολόγιο.

5. Πιστεύεις ότι ο πρίγκιπας σου βρίσκεται κάπου εδώ κοντά και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί στο δρόμο σου (Κι ας φέρνει λίγο στον Prince Harry).

6. Συγκινείσαι εύκολα, κλαις από χαρά, οι φίλοι σου δε σου δίνουν καν πια σημασία οταν κλαις, '' Θα της περάσει!''.

7. Adele, Taylor Swift και Celine Dion είναι μερικές από τις λίστες αναπαραγωγής που ακούς συχνότερα στον υπολογιστή ή όταν κυκλοφορείς (με την ελπίδα να βρεις τον πρίγκιπα, μη λέμε τα ίδια).

8. Η πραγματική αγάπη υπάρχει! Αυτή που είχε ονομάσει η Carrie Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love

9. Λειτουργείς περισσότερο με την καρδιά, παρά με το μυαλό.

10. Έχεις ήδη ονειρευτεί πως θα είναι ο γάμος σου, το νυφικό σου, η δεξίωση, ακόμη και το τρίτο παρανυφάκι από τα αριστερά.

11. Αγαπημένη σου μέρα, '' η 14 Φλεβάρη πάντοτε μαζί μακάρι'', καρδούλες, αρκουδάκια, καρτούλες με λόγια αγάπης..