Σύμφωνες, η αποτοξίνωση είναι κάτι που σκεφτόμαστε πάντα μετά τις γιορτές, γιατί όμως να μην πρωτοτυπήσουμε φέτος; Διότι ως γνωστόν, των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν detoxάρουν!

1. Οργανισμός
Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι.

Άφησε γεύματα όπως όσπρια και πράσινα λαχανικά τα οποία φουσκώνουν και προτίμησε πρωτεϊνες όπως το κοτόπουλο και το ψάρι.

Προσπάθησε για 2 μέρες να ξεχάσεις λευκή ζάχαρη, αλεύρι και γλυκά.


2. Πρόσωπο
Το μακιγιάζ του ρεβεγιόν είθισται να είναι μια μικρή υπερπαραγωγή, επομένως δυο μέρες πριν φρόντισε να μην κυκλοφορείς εξίσου παστωμένη. Άσε το δέρμα σου να ξεκουραστεί ώστε να είναι έτοιμο για το "σοβάτισμα" των εξόδων σου. Το μόνο που επιβάλλεται να φορέσεις είναι φυσικά η αντηλιακή σου.

Για έξτρα περιποίηση μπορείς να κάνεις μια σπιτική μάσκα προσώπου με γιαούρτι και μέλι, η οποία θα θρέψει το δέρμα σου και θα το κάνει την τέλεια βάση. Α και φυσικά, ξέχνα για λίγο το τσιγάρο σε περίπτωση που-δυστυχώς- καπνίζεις.


3. Μαλλιά
Αυτά κι αν πρόκειται να φάνε ταλαιπωρία στις γιορτές. Δύο μέρες πριν τη μεγάλη βραδιά, κάνε μια μάσκα με ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας και κοιμήσου με τα μαλλιά τυλιγμένα σε μια πετσέτα. Το πρωί ξέβγαλε καλά και αν έχεις τη δυνατότητα, άφησέ τα να στεγνώσουν χωρίς πιστολάκι. Και γενικότερα, αυτές τις δυο μέρες απόφυγε το βαρύ styling.