Δέκα ΤOP λόγοι για να αποκτήσεις ΤΩΡΑ το Viva Glam της MAC

1) Η MAC συνεργάστηκε με το Υπουργείο Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ειδικών Λοιμώξεων), στη σημαντικότερη ίσως προσπάθεια της MAC στην Ελλάδα για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που πάσχουν από τον ιό του HIV/AIDS. Από 01/10/2009, ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία ενός σπιτιού - ξενώνα στην καρδιά της Αθήνας στον Κεραμικό, το οποίο φιλοξενεί -για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα- νέους και άστεγους ηλικιακά φορείς του AIDS οι οποίοι δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα και τους πόρους να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες.

2) Ο  πρότυπος αυτός  ξενώνας εκτός από στέγη, θα παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη, ψυχαγωγικές δραστηριότητες  αλλά κυρίως ένα ασφαλές και προστατευόμενο περιβάλλον. Ο ξενώνας μπορεί και φιλοξενεί ταυτόχρονα 12 άτομα, τα οποία ανανεώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει καταγεγραμμένες το Κέντρο Ειδικών Λοιμώξεων.

3) Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν ένα ζεστό και φιλόξενο σπιτικό,  καθώς επίσης και να έχουν τα απαραίτητα φάρμακα, τροφή, στέγη, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αλλά και εθελοντές που τους βοηθούν να επανενταχθούν ομαλά στην κοινωνία, απαλλαγμένοι από τον στιγματισμό και τις ανασφάλειές τους.

4) Η MAC χρηματοδοτώντας το προστατευόμενο αυτό σπίτι, έχει προσφέρει μέχρι στιγμής το ποσό των 300.000€.

5) Τα χρήματα αυτά έχουν συλλεχθεί από το 2001 μέχρι σήμερα, από τις πωλήσεις των προϊόντων VIVA GLAM, χάρη και προσπάθειες των πελατών της MAC κάθε φορά που αγοράζουν ένα προϊόν VIVA GLAM.

 

6) Στόχος της ΜAC  είναι να συγκεντρωθούν ακόμα περισσότερα χρήματα, ώστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας προσφέροντάς τους ακόμα περισσότερα εφόδια, συμβάλλοντας στην ομαλή επανένταξή τους στην κοινωνία.  

7) MAC AIDS FUND ΤRIVIA Aπό την ίδρυσή του, το 1994, το M·A·C AIDS Fund αγωνίζεται σταθερά για περισσότερη ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση γύρω από το AIDS, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τα κοινωνικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτό.

8) Από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα, το M·A·C AIDS Fund έχει συγκεντρώσει πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

9) Όλα τα χρήματα που έχουν συλλεχθεί είναι από την πώληση των προϊόντων VIVA GLAM τα έσοδα των οποίων διατίθεται 100% στο MAC AIDS FUND.

10) Μέχρι στιγμής έχουν πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες του VIVA GLAM  διάσημοι σούπερ σταρ όπως η Christina Aguilera, η Linda Evangelista, η Chloë Sevigny, ο Boy George, η Mary J. Blige, η Shirley Manson, η Missy Elliott, ο Elton John, η Lil’ Kim, η RuPaul, η k.d. lang η Pamela Anderson, η Dita Von Teese, η Eve, η Lisa Marie Presley, η Debbie Harry η Fergie, η Cindy Lauper η Lady Gaga, Νicky Minaj, Ricky Martin και πρόσφατα η RIHANNA.  Αυτοί οι σταρ είναι ταυτόχρονα εκπρόσωποι του M·A·C AIDS Fund, με αποστολή την ενημέρωση των πελατών της M·A·C και του ευρύτερου κοινού γύρω από τον ιό HIV/AIDS.