Ολες έχουμε θέμα με το στήθος μας. Εάν είναι μικρό, θέλουμε μεγαλύτερο, εάν είναι μεγάλο, θέλουμε να είναι στητό. Υπάρχουν κάποια κόλπα για να δείξει το στήθος σου ακόμα πιο όμορφο και ακόμα πιο σέξυ!

 


1.    Μην καμπουριάζεις


Το να έχεις ένα ευθυτενές κορμί, που δεν καμπουριάζει, κάνει αυτόματα το στήθος σου να μοιάζει πιο στητό και πιο θελκτικό. Και  όχι μόνο το στήθος, αλλά γενικά, θα φαίνεσαι πιο λεπτή και πιο ψηλή. Καλή άσκηση για να «ισιώσεις» αποτελεί το pilates.

2.    Κοιμήσου σωστά


Γνωρίζεις ότι εάν κοιμάσαι μπρούμυτα έχεις περισσότερες πιθανότητες για ρυτίδες στο στήθος; Κοιμήσου ανάσκελα λοιπόν και θα σε βοηθήσει μέχρι και στο… στήθος!

3.    Ειδικά σουτιέν

 


Οι περισσότερες γυναίκες με μικρό στήθος ξέρουμε πως ένα καλά ενισχυμένο σουτιέν, θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μας και θα κάνει ένα ωραίο ντεκολτέ. Πριν αγοράσεις το οποιοδήποτε σουτιέν, πρόσεξε καλά να επιλέξεις το σωστό μέγεθος και προσοχή μην το παρακάνεις!

4.    Κοιτάξου στον καθρέφτη


Εάν ασχοληθείς λίγο παραπάνω με το είδωλό σου στον καθρέπτη, θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές στάσεις του σώματός σου που αβαντάρουν ή αδικούν το στήθος σου. Μάθε λοιπόν ποιες στάσεις αναδεικνύουν το στήθος σου και εφάρμοσέ τις!

5.    Make up
Λίγο make up ή πούδρα - στο στέρνο σου, θα κάνει καταρχάς την όψη σου πιο ομοιόμορφη –αυτό που άλλο χρώμα είναι το κεφάλι μας και άλλο το σώμα είναι τραγικό-, ενώ θα αναδείξει καλύτερα το στήθος σου. 

6.    Τόνισε τη μέση σου


Φορώντας ρούχα που είναι στενά στη μέση, αυτόματα το στήθος σου μεγαλώνει και γίνεται πιο σέξυ. 

7.    Δοκίμασε σουτιέν από νερό

Είναι περίεργο, δυσεύρετο,  και ασυνήθιστο, αλλά μεγαλώνει το στήθος και το κάνει πιο χυμώδες. Μήπως να το δοκιμάσεις;