Η αγνότητα της νύφης έχει περάσει ανεπιστρεπτί και από το να παριστάνουμε πως την πρώτη νύχτα του γάμου θα κρεμαστεί το σεντόνι στο μπαλκόνι, καλύτερα να δείξουμε τη σέξι πλευρά της νύφης.

Κάπως έτσι θα σκέφτηκε αυτός που ανακάλυψε τη boudoir photography, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος στο εξωτερικό και σιγά σιγά κάνει την εμφάνισή της και στην Ελλάδα.

Τι είναι η φωτογράφιση boudoir; Ένα δώρο ουσιαστικά από τη νύφη προς το γαμπρό, με φωτογραφίες στις οποίες φοράει ελάχιστα ή και ..τίποτα. 

Δεν θεωρούνται όμως  «ακατάλληλες», το πολύ να είναι ακατάλληλες κάτω των 13. Είναι αυτό που οι επαγγελματίες αποκαλούν «implied nudes», ναι  μεν δεν φοράς τίποτα ή κάτι μικροσκοπικό, αλλά στην πραγματικότητα δε δείχνεις κάτι ιδιαίτερα… κατάλληλο.

 

Εάν σε … ψήνει η ιδέα να κάνεις μια σέξι φωτογράφηση που υπό άλλες συνθήκες δε θα έκανες, κι αν θεωρείς πως θα είναι το πιο ωραίο δώρο στον αγαπημένο σου, τότε δεν έχεις παρά να το κανονίσεις με τον φωτογράφο σου! Στο πακέτο που θα σας κάνει για την ημέρα του γάμου, μπορεί να συμπεριλάβει και μια φωτογράφηση μόνο για εσένα.

Tips


-Μπορείς να επιλέξεις γυναίκα φωτογράφο, εάν αισθάνεσαι άβολα.


- Το καλύτερο μέρος για να γίνει είναι ένα δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου.


-Αγόρασε άσπρα εσώρουχα για να παραπέμπει σε νύφη.


 

-Κανόνισε άτομο για μαλλί και μακιγιάζ, ώστε να έχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα.


 

-Πάρε την κολλητή σου, για να έχεις περισσότερη άνεση και για να σου δώσει τις κατάλληλες συμβουλές.