Μας  τα έλεγε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε μιά παλιά ελληνική ταινία που ως 50άρης σε κρίση μέσης ηλικίας άπλωνε  φιλετάκια στην μούρη  για να τσιτώσει.

Μας τα ‘λεγε και η έρμη η Cara Delevingne για το μπέικον και τις  ευεργετικές ιδιότητές του  στην επιδρμίδα αλλά εμείς τη βγάζαμε τρελή. Διότι μάλλον ήταν πολύ μπροστά, για να μην πω έτη φωτός, αφού το νέο trend στην περιποίηση του προσώπου δεν έχει να κάνει με πεζά πράγματα όπως το λάδι καρύδας (sooo last year) αλλά με κάτι πιο σπαρταριστό, όπως ας πούμε το ωμό κρέας. Whaaaat.

 

 

Τολμώ να δηλώνω beauty addict, ειλικρινά όμως ποτέ δεν κατάλαβα το σκεπτικό πίσω από τέτοιες φαεινές ιδέες. Ότι δηλαδή θα έψαχνα τρόπο να φρεσκάρω λίγο το δερματάκι μου και θα άπλωνα πάνω του μια μπριζόλα πχ; Τι ζόρι μπορεί να περνούσε ο άνθρωπος που έκατσε, έψαξε και συμπέρανε ότι το λίπος που βρίσκεται στο μοσχάρι είναι ό,τι πρέπει για το δέρμα μας;

 

Δεν ξέρω, μπορεί να κάνει και δουλειά. Mπορεί και όχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι δε θα έχω ποτέ τη διαστροφή να το δοκιμάσω. Κι ας σκάσει η πρώτη ρυτίδα δυο χρόνια νωρίτερα. Δεν τα τρώω στα εστιατόρια, θα τα βάλω πάνω μου; Jeez.

Btw, ας μην ξεχνάμε και την πρώτη διδάξασα, έτσι;

http://cdn04.cdnwp.celebuzz.com/wp-content/uploads/2013/08/06/Lady-Gaga-VMA-Meat-Dress-2010-1.gif