Το μακιγιάζ σε συνδυασμό με το κατάλληλο styling μπορεί να αναδείξει την προσωπικότητά σου με τον πιο ελκυστικό τρόπο. Ο φετινός χειμώνας έχει στυλ για όλα τα γούστα, από αρκετά εντυπωσιακά έως πολύ διακριτικά. Δώσε βάση σε όλα όσα μας λέει η Μake up Artist-Hairstylist Eλένη Σταμάτη:

1. Nude μακιγιάζ με ελάχιστη κάλυψη και πολύ φυσικές σκιές στα μάτια - η τάση less is more παραμένει και φέτος δυναμικά στο προσκήνιο και την αγαπάμε.

 

2 Δραματικά smokey eyes με σκουρόχρωμες αποχρώσεις για τις πιο τολμηρές, αλλά και έντονο eyeliner με car eye βλέμμα προσδίδει επιβλητικό στυλ που μένει αξέχαστο έχοντας παράλληλα πολύ φανατικό κοινό. Look κατάλληλο για βραδινές εξόδους.

3. Μεταλλικές σκιές στις αποχρώσεις του έντονου μπλε, γαλάζιο και γκρι κάνουν το στυλ πιο και απαράμιλλα λαμπερό. Για party ή για τις νύχτες των γιορτών τολμήστε και τα glitter. Αλλά με μέτρο!Τα χείλη παραμένουν σε αποχρώσεις φυσικές γιατί η ένταση είναι μόνο στα μάτια.

 

4. Σκιές στις αποχρώσεις του κόκκινου, λιλά και του ροζ με μια ακατάστατη εφαρμογή στα μάτια, ένα αποτέλεσμα, δημιουργεί διάθεση για φλερτ προσδίδοντας στην γυναίκα μια πιο θηλυκή και παράλληλα ρομαντική όψη.

 

5. Στα μάτια επιβάλλονται πολλές στρώσεις μάσκαρα τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες για περισσότερο όγκο και ένταση στο βλέμμα. Τα φρύδια περισσότερο από ποτέ οφείλουν να είναι έντονα πολύ εκφραστικά με σκοπό να κυριαρχούν.

 

6. Τα κερασί χείλη και οι έντονες αποχρώσεις του κόκκινου, μωβ, είναι πολύ στη μόδα αν θέλετε να έχετε χείλη για φίλημα. Από την άλλη  μια απλή εφαρμογή από φυσικές αποχρώσεις στα χείλη με την χρήση τα κάνουν ελκυστικά και σέξι παραχωρώντας την ένταση μόνο στο βλέμμα.