Ας ξεκινήσουμε από ένα αξίωμα. Όλοι έχουμε τα θεματάκια μας και τα κολλήματά μας. Άλλοι λιγότερα, άλλοι περισσότερα. Άλλοι σημαντικά, άλλοι πιο κουφά. Εγώ έχω ένα κόλλημα με τα quotes. Και πολύς άλλος κόσμος για να πω την αλήθεια.

Ακούγεται αστείο αλλά πραγματικά δε μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα μου αν δε βρω την κατάλληλη εικόνα για να ευχηθώ καλημέρα στα social media (νννναι). Συνήθως περιλαμβάνει τις λέξεις coffee ή morning.

 

Το βράδυ θα σκάσω αν δε βρω τη φράση που να περιγράφει τη ψυχοσύνθεσή μου (συνήθως είναι το κλασικό «Too many thoughts at night») διότι υποθέτω ότι όλος ο κόσμος εκεί έξω δε μπορεί να κοιμηθεί αν δεν τον ενημερώσω για το τι γυρνά μες στο κεφάλι μου. Εγώ φταίω όμως που υπάρχει μια εικόνα με quotes για το οτιδήποτε; Sorry, not sorry.

 

 

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα βέβαια είναι αν πρόκειται για κάτι που όντως βοηθά τη σκέψη και την ψυχολογία σου ή αν πρόκειται για φαινόμενο placebo. Δεν ξέρω. Προς το παρόν δε θα το ψάξω άλλο γιατί είναι Κυριακή. Και τις Κυριακές χαλαρώνουμε. Το λέει και η εικόνα. #oops