Το μεγαλύτερο και πιο φαντασμαγορικό eventτων Χριστουγέννων ανοίγει ξανά τις πύλες του στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου. Παιχνίδια, διαδραστικά εργαστήρια, παραστάσεις και συναυλίες είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που θα περιμένουν όσους επισκεφθούν αυτή τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Εκεί θα βρίσκεται και το Santas House, που υποδέχεται καθημερινά τους επισκέπτες του Άγιου Βασίλη και της γυναίκας του της κυρά-Βασίλενας. Φέτος τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη και να του το παραδώσουν τα ίδια, καθώς και να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Επιπλέον, μοιράζοντας τη χαρά σε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους τους, θα μπορούν να γράψουν μια ευχή και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να την ταχυδρομήσουν στη μαγική θυρίδα του Άγιου Βασίλη!

Όλοι όσοι βοηθήσουν στο να γίνουν τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο μαγικά, θα φτιάξουν παρέα με την κυρά-Βασίλενα το παράσημο των βοηθών, το οποίο και θα μπορούν να πάρουν μαζί τους φεύγοντας. Η κατασκευή του παράσημου του Άγιου Βασίλη θα γίνεται με την τεχνική του αργαλειού, χαρίζοντας στους μικρούς φίλους στιγμές δημιουργικού παιχνιδιού και διασκέδασης.

Χορηγός του Santa’s house είναι η Coca-Cola που στηρίζοντας για 10η χρονιά τα Παιδικά Χωριά SOS, θα προσκαλέσει τα παιδιά στο χώρο του “TheChristmasFactory” για ένα πρωινό γεμάτο χριστουγεννιάτικη μαγεία!