Πάμε δυνατά! 

1. Α Proper African New Year’s Eve @ Africana Για διαφορετική φάση...

Η ομάδα Αφρικανικών κρουστών ANASA DRUMS του πολιτιστικού κέντρου Αφρικανικής τέχνης και πολιτισμών anasa ,σας προσκαλεί για το καλωσόρισμά του νέου έτους σε μια βραδιά γεμάτη ξέφρενους παραδοσιακούς ρυθμούς από την Δ.Αφρική συνοδεύοντας την μουσική συλλογή από σπάνιες εκτελέσεις σύγχρονων Αφρικανών μουσικών του dj Αδαμάντιου Καφετζή, ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρίας στην Σενεγάλη TERANGA BEAT RECORDS. Η χώρα της Σενεγάλης είναι ένα μοναδικό πολιτιστικό σταυροδρόμι μεταξύ Αφρικής, Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής. Η μουσική της συνδυάζει τη δροσιά του Κουβανέζικου ήχου με up-tempo ρυθμούς της Αφρικής, ψυχεδελικές κιθάρες, funky τμήματα και δεξιοτεχνικό τραγούδι. Η TERANGA BEAT Records είναι το όχημα. Μια δισκογραφική εταιρία που εδρεύει στη Σενεγάλη και διοικείται από τον Έλληνα Αδαμάντιο Καφετζή. Μέχρι σήμερα η Teranga Beat έχει εκδώσει επτά άλμπουμ σε μορφή CD και 2LP και το μοναχικό ταξίδι της στα άδυτα της σενεγαλέζικης μουσικής των 60s, των 70s και των early 80s συνεχίζεται.

Eίσοδος ελεύθερη, ποτό 6 ευρώ, μπύρα 4 ευρώ, κοκτέιλ 8 ευρώ, (στο πρώτο ποτό+2ευρώ για το event), Afrikana - Ιεροφάντων 13 (Μετρό Κεραμεικός), τηλ.κρατήσεων 2103410445, facebook event: https://www.facebook.com/events/844165868979364/?sid_reminder=6770133884710420480

2. New Year’s Eve Party @ Maroon

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το MAROON food & drink χρωματίζει την ατμόσφαιρα της βραδιάς. Σας περιμένei από νωρίς στο εστιατόριο με  ξεχωριστές γεύσεις από τον Chef Τάσο Αλμπάνη, με ένα special εορταστικό menu και μετά την αλλαγή του έτους στον χώρο του Bar με χορευτική διάθεση και Live μουσική με open bar party.

Μαρίνα Φλοίσβου, 210-9853183, FB Event: https://www.facebook.com/events/228140720694451/?ref_notif_type=plan_edited&source=1

3. New Year’s Eve Athens @ Κτήριο Εθνικής Ασφαλιστικής

Το EJEKT Festival και το SMILE γιορτάζουν τις πρώτες ώρες του 2015 με το μεγαλύτερο event της χώρας. Στα δύο ειδικά διαμορφωμένα stages (Show Me Love και Insomnia) στο Κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής (Συγγρού 103-105) έντεκα κορυφαίοι DJs από την διεθνή και εγχώρια σκηνή θα μας παρουσιάσουν τα special Ν.Υ.Ε. sets τους που θα καλύψουν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Ο μάγος Luca Bacchetti που εμφανίζεται στα κορυφαία clubs του πλανήτη (Fabric, London – DC10, Ibiza - Panorama, Berlin – Womb, Tokyo, κλπ) και ο ανερχόμενος Βερολινέζος Sante θα εμφανιστούν στo INSOMNIA stage μαζί με τους Cj jeff & Mihalis Safras, Gus & Bonso και Roni Iron. Στο SHOW ME LOVE stage o Johnny Gerontakis (η ψυχή των εξαιρετικά επιτυχημένων SHOW ME LOVE events) υποδέχεται τους Agent Greg,  Kid Angelo,Zenn, Second Sense. To πάρτυ θα αρχίσει με την αλλαγή της χρονιάς και θα κρατήσει ως τις πρωϊνές ώρες της πρώτης μέρας του νέου χρόνου, με  και πολλές εκπλήξεις.

Το line-up για τα δύο stages είναι:

SHOW ME LOVE stage

Johnny Gerontakis

Agent Greg

Kid Angelo

Zenn

Futurekeys

INSOMNIA Stage

Luca Bacchetti

Sante

Cj jeff & Mihalis Safras

Gus&Bonso

Roni Iron

Λεωφόρος Συγγρού 103-105, Προπώληση: 20 Ευρώ, Εισιτήρια πωλούνται στα www.ticketarena.gr , www.viva.gr και τα συνεργαζόμενα καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload. Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Ταμείο: 25 Ευρώ, Έναρξη προσέλευσης: 00.30, Πληροφορίες: www.detoxevents.gr , 210 9636485

Πηγή: Avopolis.gr

4. Έλα Να Αγαπηθούμε Ντάρλινγκ @ Ρομάντσο

To Ρομάντσο υποδέχεται το 2015 με το μεγαλύτερο, το πιο ρομαντικό πρωτοχρονιάτικο πάρτι.  Δύο stages, εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ, τρομερό ήχο 50 ΚW, ντισκομπάλες, νέον φωτοσωλήνες. Tα ένδοξα 80s είναι εδώ. Οι βάτες, τα λαμέ, τα φουσκωτά μαλλιά, τα φανταχτερά ρούχα, τα καμάκια, η χαίτη, τα σορτσάκια, τα κολάν, τα μανούλια. Ο ρομαντισμός και η ατμόσφαιρα της ντισκοτέκ, όταν ο DJ δεν έκανε διακρίσεις στα είδη της μουσικής και ικανοποιούσε τον κόσμο που δίψαγε για χορό και επαφή. Φορέστε ότι σας αρέσει, η υπερβολή επιτρέπεται αν όχι επιβάλλεται.

Παίζουν μουσική: Alex Hobson/Mr. BIOS/Το Βουνό/Kalfakakos/Lola’s Bad /Photoharrie/Roman & Manu/Sepho & Sheep Shit /Stathis Mitropoulos

Αναξαγόρα 3-5, Open bar: 20 ευρώ , Ώρα Έναρξης: 00:30

5. Naughty Year's Eve @ Bat City

Γκαζιάρικες ροκ και dance μουσικές με άγρια σκηνικά. On DeXX Mr. Johnny Morris

Athens Street Outdoors @ Some Bizzare

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου το Street Outdoors πάει στο Some Bizzare της Σοφοκλέους και αποχαιρετά το 2014 με ένα free barbeque και πολλές τσάντες βινύλιου. Φαγητό και μουσικές θα είναι δωρεάν, cocktails και μπύρες σε φιλικές τιμές. Στo booth του Some Bizzare: Sardos 97 σε ενα back to back set με τον Pene, o Chevy απο τo SIX d.o.g.s. και την ομάδα των Needless και οι residents του Street Outdoors, Jose Amba, Tolis Q και Polatof. Το countdown ξεκινάει από τις 14:00.

Σοφοκλέους 7-9, 21 5515 4568

6. Greek Fusion Techno Party @ Βοτανικός Live Stage

Ένα all star team από Έλληνες DJs και παραγωγούς της tech house και techno σκηνής συμμετέχει στον 15ωρο μαραθώνιο «Greek Fusion Techno Party» ο οποίος λαμβάνει χώρα στην αποθήκη Area 19 (Ορφέως 182, Βοτανικός ). To line up απαρτίζουν με σειρά εμφάνισης οι Michalis Σταυρόπουλος, Sysex, Nikos Tsiaras & Nickkal, Monkylo, George Apergis, Dimitri Motofunk & George Libe, SeTH και Nick De Nice. Στη 1 π.μ. Είσ.: € 15. Κρατήσεις τραπεζιών: 6987362292.

7. Marietta Fafouti Revellon Party @ Gazarte

Μετάτο πρόσφατο εκθαμβωτικό sold out που μας χάρισε η γλυκιά Μαριέττα και η 8μελής μπάντα της, αυτή τη φορά καλεί όλους τους καλλιτεχνικούς της φίλους, επί σκηνής και στήνουν μια γιορτή για την υποδοχή του 2015. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέχρι τα πιο δυνατά soul, disco και r’n’b κομμάτια, από τον Frank Sinatra, την Aretha Franklin και τον Elvis Presley, μέχρι τους Black Keys, τους Awolnation και τους Imagine Dragons θα ακουστούν. Από την άλλη μεριά, οι Jaguar Bombs δίνουν το δικό τους εορταστικό στίγμα βάζοντας στο μπλέντερ ροκ εν ρολ ρυθμούς από τα 60ς και pop anthems των 00. Λίγες ώρες νωρίτερα, στον Cocktail-Restaurant, στον πρώτο όροφο, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τη νέα χρονιά, με τον Ευστάθιο Δράκο (Minor Project) και εκλεκτούς καλεσμένους να επενδύουν με τον πιο συναισθηματικό τρόπο την αλλαγή του χρόνου δίπλα σε ένα κλασικό πιάνο, μέχρι τα μουσικά ηνία της βραδιάς να αναλάβουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Εν Λευκώ 87.7,  Σάκης Τσιτομενέας και  Σπύρος Παγιατάκης, σε ένα πάρτι αφιερωμένο στις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλες τις δεκαετίες, που θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες.

Βουτάδων 32-34, Γκάζι, Τηλ. 2103460347, Ώρα έναρξης: 01:00, Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: Aζώνη: 24€ | Β ζώνη: 16€ | Όρθιοι: €10, Ταμείο: A ζώνη: 27€ | Β ζώνη: 19€  | Όρθιοι: €13

8. Sam Paganini @ Dive

Ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Ιταλός βετεράνος θα ντύσει τις πρώτες ώρες του 2015 με σκληρούς techno ήχους. Μαζί του θα είναι οι resident DJs Αδριανός Παπαδέας, Γιώργος Σεράγος, Viton, Matik, Mikele και Romylos.

Δεκελέων 26, Γκάζι , Τηλ: 6959995752, Τιμές : Είσ.: € 15 (με ποτό), Ημέρες / ώρες: Τετ.: 1 π.μ.

9. Nick Varon @ Pixi

Ο δημοφιλής Έλληνας παραγωγός που διέπρεψε στο πλευρό του Hernan Cattaneo επιστρέφει στην πατρίδα του για ένα mini tour. Ασφαλώς δεν θα παραλείψει να περάσει από το Γκάζι για να στολίσει τις πρώτες ώρες της χρονιάς με μελωδικούς dance ήχους. Μαζί του θα είναι ο Koleon από το Re:Rite.

Ευμολπιδών 11, Γκάζι , Τηλ: 2103423751, Τιμές : Είσ.: € 15 (με ποτό), Ημέρες / ώρες: Τετ.: 12.30 π.μ.

10. Trash Party @ Senza

To νεανικό στέκι της οδού Λέκκα οργανώνει party με ελεύθερη είσοδο σε δύο stages. Στο ισόγειο trash ήχοι από τα ’80s και ’90s, στο υπόγειο techno και house ρυθμοί από τους Tonny Lasar, Tolis Q, Jose Amba και Klaap.

11. Extravaganza @ Six Dogs

Κερνάει καυτό Gluhwein,  προσφέρει σπιτικά μελομακάρονα και μας προσκαλεί να αλλάξουμε την χρονιά όλοι παρέα, να σπάσουμε ρόδια, και να φάμε Βασιλόπιτα στον Κήπο (10:00 – 05:00). Το μεταμεσονύχτιο dance party του ολοήμερου event του πολυχώρου της Αβραμιώτου αναλαμβάνουν οι Pan, Chevy, BODJ, Mr. Statik, Lemos, Lex, Runner και K.atou.

Αβραμιώτου 6-8, 2103210510, Μοναστηράκι, Είσοδος Ελεύθερη