Ο Στέργιος γράφει:

Mουσάτοι αυτοί οι άπλυτοι χιπστεράδες

Σε κάθε τι στη ζωή δεν υπάρχει ούτε αρνητική ούτε θετική χροιά από τη φύση του. Ο άνθρωπος είναι όπου του τη δίνει. Ο δυόσμος για παράδειγμα έχει ωραία οσμή. Αν άρχιζαν να τον καπνίζουν τα τζάνκι θα ήταν παράνομος. Το ίδιο ισχύει και με το μούσι. Αν το βλέπεις σε άντρες που το είχαν πριν το 2011 είναι σέξι. Αν το βλέπεις σε αυτούς που το απέκτησαν μετά είναι αηδία. Ναι, ξέρω ότι εκνευρίζεσαι που το λέω αυτό, αλλά σου έχω 6 (έξι, στο λέω κι ολογράφως) λόγους για να μην τα μπλέξεις με τύπο που έχει το σύνδρομο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

1.Γιατί τα πολλά μούσια σημαίνουν μπόλικη τρίχα εν γένει στο κορμί. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;Τρίχες στην πλάτη, στα ρουθούνια, μπορεί και στ΄αυτιά. Α, επίσης τα χέρια είναι «Νίκος Ευαγγελάτος».

2. Μεγάλο μούσι=περιποίηση. Έτσι θα τον έχεις μες στο σπίτι να περνάει ατελείωτες ώρες στο μπάνιο για να το τριμάρει, να το ισιώσει, μέχρι και να του βάλει λοσιόν ή τζελ ή και κοκαλάκια. Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι.

3.Το μούσι δεν πάει ποτέ μόνο του. Έρχεται πακέτο με sneakers με επιχρυσωμένα logo, φανελάκι αμάνικο με σκίσιμο στα πλάγια για να φαίνονται οι κοιλιακοί. Θα κυκλοφορούσες τέτοιο πράμα έξω;

4. Θα τον φιλάς και θα τρως τρίχες.

5. Θα μαγειρεύεις μόνο εσύ. Μη μου πεις ότι θα εμπιστευόσουν τόση τρίχα πάνω από την κατσαρόλα;

6. Το κυριότερο: Όταν θα έπαιρνε το ασανσέρ για τα χαμηλά σου διαμερίσματα και θα έβαζε μπρος τη γλώσσα, εσύ θα ένιωθες να σε γαργαλάει κάτι. Σεξ είπες να κάνεις όχι να δεις επιθεώρηση.

Υ.Γ. Να προτιμάτε τα γένια. Γένια δύσκολα βρίσκεις άσχημα. Μούσια όμως ανετότατα.

Υ.Γ.1: Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχα φάει ακόμα ξύλο από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τα παρακάτω, από τη Χρίστα με αγάπη:

Μουσάτοι, σέξι άντρες όλο μυστήριο

 

Ναι το ξέρω ότι δεν κάνουν τα μούσια το μυστήριο ( ούτε τα ράσα τον παπά), αλλά γενικά φτιάχνουν ένα στιλ που αρέσει πολύ σε εμάς τα κοριτσάκια. Κάτσε, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε γένια και μούσια; Για μένα είναι το ίδιο, και για τις φίλες μου επίσης. Δεν είμαστε υποχρεωμένες να τα ξεχωρίζουμε όπως και τα αγόρια δεν ξέρουν τη διαφορά ανάμεσα σε ίσιωμα και φορμάρισμα. Επί του θέματος τώρα, ένας άντρας με μούσια έχει άλλον αέρα, δε δείχνει ότι απλά βαρέθηκε να ξυριστεί ή ξενύχτισε παίζοντας pro και ξεχάστηκε. Βγάζει κάτι άγριο και έμπειρο, ακόμη κι αν στην πραγματικότητα φοβάται να σκοτώσει ένα κουνούπι.

1. Όσο μικρότερος και να είναι από σένα, τα μούσια θα του ρίξουν 2-3 χρονάκια παραπάνω. Κάπως έτσι δε θα σου κάνουν πλάκα οι φίλοι σου για το νήπιο που έριξες.

2. Κάνουν τον άντρα πιο γοητευτικό, όποια είπε ότι προτιμάει τον mister baby face ας το ξανασκεφτεί.

3. Σε "ενοχλούν" αλλά ολοκληρώνουν την αίσθηση που σου αφήνει ένα αγόρι - ερεθισμένα χείλια από τα φιλιά και μάγουλα από τα μούσια - αν μ' ενοχλούσε στ' αλήθεια, θα τα φτιαχνα με παιδάκι γυμνασίου.

4. Τα ξυρισμένα αγόρια πάνε πακέτο με πολύ προσεγμένο look, μαλλί κοκκαλωμένο από το τζελ, πουκαμισάκι με πουλόβερ από πάνω, ασημένιο ρολόι. Όχι τόση επισημότητα παιδιά.

5. Αν δεν έχει μούσια, η κίνηση που πιάνει ανέμελα τα μάγουλα του και καταλήγει στο πιγούνι, τι νόημα θα είχε;

6. Μπορείς να κάνεις το πιο τέλειο scrub με τον πιο φυσικό τρόπο (ναι ξέρω, τα 5 προηγούμενα είναι πιο ρεαλιστικά).

Υ.Γ. : Μούσια,γένια όλα τα θέλουμε.

Υ.Γ.1: Δεν έχω φάει ξύλο από κανέναν για τα παραπάνω - ακόμη.