Είναι γεγονός, η ΝΕΑ συλλογή της Rare Beauty από την Selena Gomez έρχεται αποκλειστικά στα Sephora στις 15 Φεβρουαρίου. Ένα brand σχεδιασμένο για να γιορτάσει αυτό που κάνει τους ανθρώπους τόσο διαφορετικούς, σπάνιους και υπέροχα πολύτιμους.

Αυτό είναι το πνεύμα της Rare Beauty!

 

ALWAYS AN OPTIMIST SOFT RADIANCE SETTING POWDER – FACE POWDER

Το νέο Setting Powder από την Rare Beauty, αναμειγνύεται έυκολα και είναι διαθέσιμο σε 3 νέες αποχρώσεις Light/ Light-Medium/ Deep. Παρέχει ένα ελαφρύ, διαφανές και ομοιόμορφο αποτέλεσμα με διακριτική λάμψη και φυσικό φινίρισμα. Έχει άνεση μεγάλης διάρκειας και μια λεπτή υφή που είναι μεταξένια στην αφή.

 

SOFT PINCH LIQUID BLUSH

Ελαφρύ και με μεγάλη διάρκεια: αυτό το υγρό ρουζ είναι εξαιρετικό στο να διανέμει το φυσικό του χρώμα και να προσθέτει μια νέα διάσταση στη δομή του προσώπου! «Ασφαλές για αποτυχία», μπορεί εύκολα να στρωθεί σε άλλες φόρμουλες υγρών ή σκόνης (χωρίς να τις μουτζουρώσει) και παραμένει στη θέση του ασταμάτητα όλη μέρα! Το μυστικό της επιτυχίας του; Μια φόρμουλα που βασίζεται στο αυθεντικό φυσικό μείγμα της μάρκας (λωτός, γαρδένια και λευκό νούφαρο), για να καταπραΰνει και να θρέψει το δέρμα. Διατίθεται, σε τρεις νέες αποχρώσεις: Believe, Encourage, Hope.

 

WARM WISHES EFFORTLESS BRONZER STICK

Θέλετε να δώσετε στο πρόσωπό σας μια μικρή πινελιά ήλιου, αλλά διακριτικά; Ακόμα καλύτερα από ένα Σαββατοκύριακο σε εξωτερικούς χώρους, αυτό το στικ μαυρίσματος, το οποίο απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα, χαρίζει στο πρόσωπό σας ένα απαλό μαύρισμα. Αναμειγνύεται στο δέρμα και σας επιτρέπει να τονώσετε όχι μόνο τα μάγουλά σας αλλά και τα μάτια σας, απαλά και με ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε πέντε αποχρώσεις: Always Sunny, Full of Life, Happy Sol, Power Boost και True Warmth.

 

SOFT PINCH BLUSH BRUSH

Χειρίζεται το μακιγιάζ απαλά με το δέρμα, αυτό το πινέλο συνδυάζει εύκολα προϊόντα πλούσια σε χρώματα, για ένα διάχυτο και ελαφρύ αποτέλεσμα, που φαίνεται εκπληκτικά φυσικό!

Οπτικά, συνδυάζει εξαιρετικά εύκαμπτες συνθετικές διπλές ίνες πολλαπλού μήκους και ένα μοναδικό γωνιακό σχήμα, για να αγκαλιάζει όλα τα περιγράμματα του προσώπου όσο πιο κοντά γίνεται.

Η ΝΕΑ συλλογή της Rare Beauty από την Selena Gomez θα είναι διαθέσιμη στις 15 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά σε 15 καταστήματα Sephora, στο www.sephora.gr & στο Sephora Greece iOS Mobile App.