Mια έντονη ανάγκη για διαφυγή. Μια πρόκληση.

Μια ανάσα καθαρού αέρα που μας γεμίζει ενέργεια, αφήνει το μυαλό μας ελεύθερο και υμνεί τις αυθεντικές, μοναδικές στιγμές.

Σε αποδράσεις στη θάλασσα, εκεί που οι ήχοι της πόλης δίνουν τη θέση τους στους ήχους της φύσης!

Όλα έγιναν σε μια απόδραση για λίγες μέρες στο Ferney.



Η Cecilia Bönström, ανακάλυψε αυτό τον παράδεισο και άντλησε έμπνευση για την δημιουργία των Vibes of Freedom. Κάπου στον νότο. Ένα μικρό κομμάτι γης δίπλα στην ακτή.

Ένας ακόμα λόγος για να το κρατήσουμε μυστικό. Να το κρατήσουμε μόνο για εμάς. Γιατί οι πιο όμορφοι παράδεισοι είναι συνήθως οι κρυφοί!

Zadig & Voltaire.Vibes of Freedom. 

Oι 2 νέες αρωματικές προτάσεις των THIS IS HER! και THIS IS HIM!, που αντικατοπτρίζουν την ελευθερία. Από τους δημιουργούς Sidonie Lancesseur και Nathalie Lorson.



Για αυτήν, το χρώμα των κοραλλιών που λάμπουν καθώς ο ήλιος δύει.

Στο μυαλό έρχονται οι αισθησιακές ανατολίτικες νότες του γιασεμιού και του τριαντάφυλλου μαζί με λαμπερές νοτες αχλαδιού.

Η παιώνια που ανθίζει γλυκά τον Μάιο σε συνδυασμό με τις νότες καστανιάς να ακτινοβολούν τη ζεστασιά του εδάφους.

Για αυτόν, το γαλάζιο του ωκεανού. Με έντονες τις νότες του μανταρινού και της λεβάντας και με την αίσθηση της ελευθερίας χάρη στην δύναμη του κίτρου και του λιβανιού.



Αυτό το κρυφό, παραθαλάσσιο σημείο της γης, άξιζε μια εξαιρετική διαφημιστική καμπάνια!

Στην άκρη του πευκοδάσους, η κομψή ξανθιά Edita Vilkeviciute με τα χρυσά μαλλιά, το ηλιόλουστο πρόσωπo και την μποέμ αύρα της.

Στο πλευρό της ο Mamadou Lo, να σε υπνωτίζει με την ματιά του.

Ο καλλιτέχνης Martin Fougerol απαθανάτισε την ειδυλλιακή τοποθεσία και την μοναδική γοητεία του Mamadou και της Edita.

Τα φωτογραφικά πορτραίτα του Fred Meylan αποτυπώνουν τα μαγνητικά σώματά τους πάνω στους βράχους, με τα βλέμματα να συναντιούνται χωρίς να διασταυρώνονται.