Για τη M· A·C το να ικανοποιεί αλλά και να ξεπερνά τις προσδοκίες του κοινού όσον αφορά τη δύναμη των προϊόντων μακιγιάζ είναι μία πρόκληση που την εμπνέει καθημερινά. Η καμπάνια Challenge Accepted προσκαλεί το κοινό να δοκιμάσει τα προϊόντα της M· A·C, να τα τεστάρει και να ανακαλύψει την απίστευτα σταθερή απόδοσή τους.

Ποιες δύο εμβληματικές προσωπικότητες θα ήταν πιο ιδανικές να ηγηθούν το Challenge, από τη θρυλική Cher και την ανατρεπτική Saweetie, δύο superstars που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, όπως ακριβώς κάνουν και τα προϊόντα του brand.

Βασικό χαρακτηριστικό και των δύο είναι πως ποτέ δε συμβιβάζονται. Δε φοβούνται να αμφισβητήσουν τα δεδομένα, είναι δύο καλλιτέχνιδες που καθρεφτίζουν τη δέσμευση του brand να δημιουργεί best-in-class προϊόντα μακιγιάζ. Ενδυναμώνουν κάθε μέλος της κοινότητας τους και δουλεύουν τόσο σκληρά, όσο και η M· A·C.

«Έλεγα πάντα ναι στις νέες προκλήσεις» - CHER

«Ήμουν πάντα η Cher, αλλά δεν είχα την πολυτέλεια του makeup, της περιποίησης των μαλλιών αλλά και των κουστουμιών στην ηλικία των 4. Επίσης, έτρεχα χωρίς ρούχα στο σπίτι τραγουδώντας με τη βοήθεια της χτένας της μητέρας μου. Ήμουν πάντα επίμονη. Αργότερα η επιμονή μου έγινε ο οδηγός μου. ΔΕN ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ‘ΟΧΙ’ ….ό,τι κι αν γινόταν, ποτέ δεν το έβαζα κάτω. Δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να τον επηρεάζει η γνώμη του κόσμου. Έπαιρνα ρίσκα….γιατί τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Ήμουν σαν ένα συγκρουόμενο αμάξι: μόλις χτυπούσα σε τοίχο, απλά έκανα πίσω και άλλαζα κατεύθυνση. Έλεγα πάντα ναι στις νέες προκλήσεις».

«Πάντα μου άρεσε να βάζω υψηλούς στόχους και να τους καταφέρνω» - SAWEETIE

«Το να αποτελείς σύμβολο, σημαίνει για εμένα να σκέφτεσαι outside of the box και να βγαίνεις από την comfort zone και για'αυτό η συγκεκριμένη καμπάνια με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Αποτελεί τεράστια τιμή για εμένα να συνεργάζομαι με μία θρυλική τραγουδίστρια σαν τη Cher και ένα brand σαν τη M·A·C που πάντα λάτρευα να χρησιμοποιώ, ήταν το τέλειο fit». Η Saweetie συνεχίζει λέγοντας «Το M·A·C Lipglass ήταν πάντα το αγαπημένο μου go-to προϊόν, το χρησιμοποιώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Η αριστοκρατική ενέργεια της Cher είναι τόσο μεταδοτική και το να είμαι δίπλα της, αποτελεί μία αξέχαστη εμπειρία»

H πρόκληση βρίσκεται στην καρδιά της M·A·C.

Το brand τολμά να αμφισβητεί το status quo, αψηφά τους κοινωνικούς κανόνες και πάντα δημιουργεί προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά, δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, από τη γκάμα των αποχρώσεων μέχρι την απόδοση και τα effects τους. Από την στιγμή που δημιουργήθηκε η M·A·C το 1984, πάντα είχε το όραμα να δημιουργεί προϊόντα υψηλής απόδοσης που είναι κατάλληλα όχι μόνο για την κοινότητα των makeup artist αλλά και για όλες τις ηλικίες, τις φυλές και τα φύλα. Αυτή η πρόκληση είναι πιο αληθινή από ποτέ. Με όποιον τρόπο επιθυμείς να εκφράζεσαι, όποιος κι αν είσαι ή θες να γίνεις, η M·A·C υποστηρίζει την αυθεντικότητα και σε προσκαλεί να γιορτάσεις την ατομικότητα σου μέσω του μακιγιάζ. 

Για ποιο αγαπημένο σου προϊόν της M·A·C, θα ήθελες να δοκιμάσεις τη δύναμη και την απόδοσή του;

Για όλα. Θέλουμε να δούμε όλες τις δυνατότητες που κρύβουν τα προϊόντα μακιγιάζ της M·A·C! Διαθέτουν απίστευτη απόδοση χρωμάτων, είναι αδιάβροχα, ανθεκτικά σε ίδρωτα και υγρασία και αντέχουν στο χρόνο. Η M·A·C επιθυμεί να αποδείξει πως η ποιότητα και η τέχνη που χαρακτηρίζει κάθε προϊόν είναι ιδανικές για κάθε ημέρα και απευθύνονται σε όλους ανεξάρτητα από το lifestyle τους.

Αυτό συμβαίνει καθώς κάθε προϊόν διαθέτει μοναδικές συνθέσεις που υπερβαίνουν τα όρια της ομορφιάς και είναι σχεδιασμένες να κάνουν κάθε σου ημέρα τόσο εξαιρετική όσο είσαι εσύ!

Προκάλεσε τον εαυτό σου, δημιούργησε το αγαπημένο σου make-up look και δοκίμασε τη δυναμική και την απόδοσή του, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!

ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ CHALLENGΕ;

Δείξτε μας τα makeup looks που μπορείτε να δημιουργήσετε με τα προϊόντα της M·A· C, συμμετέχοντας στη καμπάνια και χρησιμοποιώντας το hashtag #MACChallengeAccepted.