Στις 26 Ιουνίου 2021, η νεοφυής εταιρεία FlexCar ανακοίνωσε τη δημιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας μέχρι το τέλος του 2022.

 “H δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η επένδυσή µας στην Ελλάδα και στο ανθρώπινο δυναμικό της είναι στις άµεσες προτεραιότητες µας και δικαιώνει την εμπιστοσύνη µας στην ελληνική οικονομία” δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η ομάδα της FlexCar να μεγαλώνει συνεχώς, επενδύοντας το επόμενο διάστημα σε ανθρώπινο ταλέντο, και πιο συγκεκριμένα σε νέους Έλληνες που επιθυμούν να είναι µέλη μιας δυναμικής ομάδας, να εξελιχθούν και να εξειδικευτούν σε τομείς όπως η εξυπηρέτηση πελατών, η τεχνολογία, τα οικονομικά, το μάρκετινγκ, έχοντας ως προτεραιότητα πάντα τον ανθρώπινο παράγοντα και τη δημιουργία θετικού κοινωνικού αντίκτυπου.

H FlexCar ιδρύθηκε το 2018 και σήμερα έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο χρήσης και απόκτησης αυτοκινήτου για χιλιάδες καταναλωτές, έχοντας πραγματοποιήσει επενδύσεις δεκάδων εκατοµµυρίων ευρώ στην Ελληνική οικονομία, ενώ πρόσφατα συγκέντρωσε κεφάλαια 50 εκατοµµύρια ευρώ τα οποία θα επενδυθούν εξολοκλήρου για την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.