Για ακόμα μια βδομάδα, το Yolo είναι εδώ να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά μέσω πρακτικής άσκησης! Οι εταιρείες αναζητούν νέους, φοιτητές, τελειόφοιτους ή απόφοιτους για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους πορεία. Ίσως έχουν μια θέση και σε εσένα!

Cyta, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών 
Κύπρου, επιθυμεί να απασχολήσει τρεις (3) τελειόφοιτους/ες ΤΕΙ των Τμημάτων
Τηλεπικοινωνιών ή Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικών
για την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση στην Αθήνα.
Οι πρακτικά ασκούμενοι θα εκπαιδευτούν:
Στην εγκατάσταση και συντήρηση εξοπλισμών πληροφορικής  της Cyta Ελλάς
Στην εγκατάσταση και συντήρηση των λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών των ηλεκτρονικών υπολογιστών του προσωπικού της Cyta Ελλάς.
Απαιτούμενα προσόντα (Ακαδημαϊκά/ Επαγγελματικά): 
Οι υποψήφιοι/ες να είναι φοιτητές των Τμημάτων  Τηλεπικοινωνιών  ή Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικών και σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών να μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση 
Θεωρητική ειδίκευση σε θέματα πληροφορικής
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
Ατομικές Ικανότητες 
Προφορική Επικοινωνία
Γραπτή Επικοινωνία
Ομαδικότητα
Αντίληψη/Κατανόηση
Επιζήτηση Μάθησης
Η απασχόληση των φοιτητών πραγματοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το πρόγραμμα σπουδών τους και τη νομοθεσία σχετικά με την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης. 
Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο fax: 215 5008801 με την ένδειξη HELP_DESK_18_15. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να αποτείνονται στο τηλέφωνο 215 5008995.

-Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Atlantica Hotels & Resorts, αναζητεί άτομα για πρακτική άσκηση στο τμήμα Rooms Division (Υποδοχή, Δημόσιες Σχέσεις, Οροφοκομία) στα ξενοδοχεία της στην Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κω για την τουριστική περίοδο 2016.
Προσόντα:
Φοίτηση σε τουριστική σχολή (ΙΕΚ, ΤΕΙ) και έτος που επιτρέπει την πρακτική άσκηση  
Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας
Καλή γνώση Γερμανικών ή/και Ρωσικών θα θεωρηθεί ως πλεονέκτημα
Γνώση Η/Υ
Οργανωτικό πνεύμα, ομαδικότητα στην εργασία και ευχέρεια στην επικοινωνία
Η εταιρεία προσφέρει:
Διαμονή και διατροφή
Επίδομα πρακτικής βάση ισχύουσας νομοθεσίας
Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
Προοπτικές εξέλιξης


- Η διαφημιστική εταιρεία Sens Creation στο κέντρο της Αθήνας ζητά τρεις φοιτητές-τριες για πρακτική άσκηση στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών και υλοποίησης. Επίσης, αναζητά φοιτητή -τρια από τμήμα ΤΕΙ Διαφήμισης για πρακτική άσκηση.

-Ζητούνται για πρακτική σε Ιατρείο Πλαστικής χειρουργικής, Ιατρικής Αισθητικής και Laser στο κέντρο της Θεσ/νίκης, τελειόφοιτες σπουδάστριες IEK- TEI αισθητικοί ή νοσηλεύτριες. Βιογραφικά μπορούν να αποσταλούν στο tinaxrist@yahoo.gr.