Εφτασε η στιγμή που οι περισσότεροι έχουμε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές, με όμορφες αναμνήσεις και εικόνες στις αποσκευές μας και καλούμαστε να ξαναμπούμε στη ρουτίνα μας. Μετά από τις ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, ακόμα και σε αυτή την απαιτητική περίοδο, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και επιστρέφουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μοιραστήκαμε πολύ χρόνο με τους αγαπημένους μας, κάτι που πολλές φορές είναι δύσκολο να συμβεί μέσα στην καθημερινότητά μας. Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, δεν καταφέρνουμε να κάνουμε διασκεδαστικές δραστηριότητες με τα παιδιά μας τόσο συχνά, το οποίο μπορεί να μας απομακρύνει και να μας απομονώσει. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί αυτό! Όσο «φορτωμένο» κι αν είναι το πρόγραμμά μας, πάντα μπορούμε να βρούμε τρόπους για να έρθουμε και πάλι κοντά με τους αγαπημένους μας.

Για παράδειγμα, η ώρα του μπάνιου είναι μία πολύ όμορφη ευκαιρία για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο και να δεθούμε περισσότερο με τα παιδιά μας. Αλληλοεπιδρώντας και διασκεδάζοντας μαζί με τα παιδιά στην ώρα του μπάνιου, αναπτύσσουμε τις αισθήσεις τους ενώ παράλληλα φροντίζουμε για την περιποίηση και την αναζωογόνηση των μαλλιών τους.

Γι' αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή, το Johnsons διαθέτει μία ευρεία γκάμα με ολοκληρωμένες σειρές (σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, conditioner spray) παιδικών προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών, ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες των μικρών μας:

  • η σειρά JOHNSONS® Kids Strength Drops με βιταμίνη E, ενισχύει τη δύναμη και εμποδίζει το σπάσιμο των μαλλιών,
  • η σειρά JOHNSONS® Kids No More Tangles ξεμπλέκει ακόμα και τους δυσκολότερους κόμπους, για απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά και
  • η σειρά JOHNSONS® Kids Shiny Drops, εμπλουτισμένη με έλαιο αργκάν και πρωτεΐνες μεταξιού, ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μετατρέψουν το μπάνιο σε μία τέλεια εμπειρία τόσο για τα παιδιά όσο και τους ενήλικες.

Δημιουργήστε μια διασκεδαστική ρουτίνα περιποίησης, ακολουθώντας 3 απλά βήματα:

  1. Λούστε τα μαλλιά με το σαμπουάν για απαλό καθαρισμό
  2. Εφαρμόστε την κρέμα μαλλιών για θρέψη των μαλλιών
  3. Ψεκάστε με το conditioner spray για εύκολο χτένισμα

Καθώς το παιδί μεγαλώνει, οι ανάγκες των μαλλιών και της επιδερμίδας του αλλάζουν. Επειδή τα μαλλιά και η επιδερμίδα των παιδιών συνεχίζουν να αναπτύσσονται μέχρι την ηλικία των 12 ετών, τα προϊόντα Johnson’s για την περιποίηση μαλλιών & σώματος, έχουν πιο ήπια σύνθεση σε σχέση με τα κανονικά προϊόντα για ενήλικες, αλλά και ορισμένες μοναδικές ιδιότητες.

Γνώρισε τα προϊόντα

  1. JOHNSON'S® Kids Strength Drops: Η σειρά Strength Drops έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνη E που ενισχύει τη δύναμη και εμποδίζει το σπάσιμο των μαλλιών. Διαθέσιμα σε συσκευασίες: 500ml και 200ml (Spray)
  2. JOHNSON'S® Kids Shiny Drops: Η σειρά Shiny Drops έχει ειδική σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο αργκάν και πρωτεΐνες μεταξιού, η οποία ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών, χαρίζοντας μεταξένια, λεία και υγιή όψη. Διαθέσιμα σε συσκευασίες: 500ml και 200ml
  3. JOHNSON'S® Kids No More Tangles: Κερδίστε τη μάχη ενάντια στους κόμπους με αυτήν τη σειρά! Χάρη στην ειδική της σύνθεση για νήπια και παιδιά καθαρίζει και ξεμπλέκει τα μαλλιά, αφαιρώντας ακόμα και τους πιο δύσκολους κόμπους στη διάρκεια του μπάνιου, για λεία, απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά. Διαθέσιμα σε συσκευασίες: 500ml και 200ml (Spray)
  4. JOHNSON'S® Kids Bubble Bath: Αυτό το αφρόλουτρο καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Δημιουργεί μεγάλες μπουρμπουλήθρες για να κάνει την ώρα του μπάνιου ακόμα πιο διασκεδαστική! Είναι απαλό για τα μάτια όσο το αγνό νερό, *με σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Διαθέσιμο σε συσκευασία: 750ml