Απ το Δημοτικό  σου άρεσαν οι γιορτές και οι παραστάσεις του σχολείου. Γιαυτό και δήλωσες από τους πρώτους συμμετοχή για να έχεις ρόλο. Όμως η καθηγήτρια σου έδωσε να πεις μια στροφή απ΄το Αξιον Εστί, μαζί με άλλους 5 - ή άντε το πολύ το ρόλο της τραυματισμένης φοιτήτριας την ώρα που το τανκ ρίχνει την Καγκελόπορτα του Πολυτεχνείου. Δεν σου αρκεί. Θες κάτι περισσότερο.

Blair-blair-waldorf-31777541-500-281

 

Να πως θα το καταφέρεις.

1.Στόχευσε τον αδύναμο κρίκο του θεατρικού. Δες ποιος δεν τα λέει τόσο καλά, δεν έχει μάθει ακόμα απ΄έξω τα λόγια του και πες το στην καθηγήτρια.

2.Πιάσε από κοντά την καθηγήτρια και σέρβιρέ της έτοιμες  ιδέες για το πώς θα ενισχύσεις τον χαρακτήρα που υποδύεσαι.

3.Αν ο ρόλος σου δεν μεγαλώνει με απαγγελία λόγων μπορεί να μεγαλώσει με τραγούδι. Ζήτα να πεις ένα. Πριν το κάνεις ζήτα τη γνώμη της κολλητής σου, μη τυχόν κι είσαι φάλτσα και πετάς βατράχια και γελάνε μαζί σου. Δεν το θες.

4.Το ξέρουμε πως έχεις βάλει στο στόχο το ρόλο του αφηγητή του ενός από τις δύο ιστορίες. Σκάναρε τους δύο που έχουν αυτή τη θέση και όποιος είναι πιο μπόσικος προκάλεσε του άγχος για να παραδώσει από μόνος του. Εκείνη η κοπελίτσα με τα γυαλιά θα σπάσει εύκολα. Κατά πάνω της.

5.Όταν το κάνει φρόντισε να έχεις μάθει καλά τα λόγια της, ώστε όταν η καθηγήτρια αναζητήσει αντικαταστάτη να πεταχτείς μπροστά της και να μην της δώσεις άλλη επιλογή.

6. Αν όλα αποτύχουν υπάρχει  και τρόπος απ΄το βαθύ Hollywood. (Σπρώξιμο από σκάλα, κέρασμα με αλλεργιογόνα συστατικά κλπ) 

Όχι, δεν είμαι ΕΓΩ  κακιά. Απλά ΕΣΥ είσαι η καλύτερη σε αυτό από την Τετάρτη δημοτικού που ερμήνευες πάντα πρώτους ρόλους. Και οι άλλες δεν το έχουν. Το αξίζεις περισσότερο!