Στο ιστορικό κτήριο της οδού Δράκου 9, στο Κουκάκι, απέναντι από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η Trii, ένας φορέας που δημιουργήθηκε από μια σύμπραξη ανθρώπων που δραστηριοποιούνται  στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, δημιούργησε  τη μόνιμη βάση της, το Trii Art Hub. Ένας πολυχώρος με πολιτιστικό, καλλιτεχνικό αλλά και επιμορφωτικό χαρακτήρα! Εκεί θα βρει κανείς εκθέσεις διαφόρων καλλιτεχνών, ομιλίες, σεμινάρια αλλά και άλλες δράσεις.

Σημείωσε τις ημέρες!

Οι συνεργάτες του Trii, φιλανθρωπικά ευαισθητοποιημένοι, ανοίγουν τις πόρτες τους σε ανθρώπους που επιθυμούν να συνδράμουν και να ενισχύσουν το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα! Έτσι το 4ήμερο 11, 12, 13 & 14 Απριλίου και ώρες 12:00-21:00, χειροτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους, φιλοξενούμενοι στον εκθεσιακό χώρο του Trii Art Hub και προσφέρουν τα έργα τους για το σκοπό αυτό.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει χειροποίητα κοσμήματα διαφόρων τεχνικών, ρούχα, αντικείμενα, καλλυντικά από βιολογικές πρώτες ύλες και πολλά ακόμα! Φυσικά, λόγω των ημερών, δεν θα λείψουν οι λαμπάδες και τα πασχαλινά στολίδια και δωράκια για τους αγαπημένους μας!



 

Στο ισόγειο του ιστορικού αυτού κτιρίου, λειτουργεί το Trii Art Cafe, ένας κουκλίστικος χώρος με μια υπέροχη εσωτερική αυλή και ιδιαίτερο Wine bar. Μυρωδάτος καφές και ήσυχη ατμόσφαιρα, ιδανική για ανοιξιάτικα απογεύματα.. 

Τι πρέπει να ξέρεις για την οργάνωση;

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, είναι ένα ανθρωπιστικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με στόχο να παρέχουν βοήθεια σε πληθυσμούς, που βρίσκονται σε κατάσταση επείγουσας ανάγκης, λόγω επιδημιών, ενόπλων συγκρούσεων ή καταστροφών, με υλικό και εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, οι πόροι των οποίων προέρχονται, μεταξύ άλλων, από οικειοθελείς παροχές των δωρητών τους.

 

 

Χρήσιμα link:

Event link

Trii Art Hub

Γιατροί Χωρίς Σύνορα

 

Φωτογραφίες