Υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να βυθιστείς στα καθίσματα μιας κινηματογραφικής αίθουσας και να παρακολουθήσεις μια νέα ταινία; Από το στούντιο της Laika έρχεται ένα υπέροχο stop-motion animation, μια επική περιπέτεια που θα λατρέψεις εσύ αλλά και θεατές όλων των ηλικιών

Να σου πούμε τι θα δεις ακριβώς:

Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φροστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο. Μαζί τους, θα ενώσει τις δυνάμεις της και η Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη), που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα τους οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

 

Οι δικοί μας πρωταγωνιστές

Ο Κωστής Μαραβέγιας που δανείζει τη φωνή του στον ευγενικό κύριο Λινκ δηλώνει ενθουσιασμένος που συμμετέχει «σε αυτή την υπερπαραγωγή», όπως λέει χαρακτηριστικά, και απολαμβάνει την παρέα του συμπρωταγωνιστή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, που με τη σειρά του δανείζει τη φωνή του στον σερ Λάιονελ Φροστ. Ο κύριος Λινκ είναι σύμφωνα με τον Μαραβέγια «ένας γκαφατζής αλλά αγαθός και ευγενικός πίθηκος αλλά όχι ακριβώς ...πίθηκος!».

Για τη σύνθετη διαδικασία της μεταγλώττισης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποκάλυψε: «Η μεταγλώττιση είναι μια τεχνικά δύσκολη δουλειά γιατί πρέπει να συγχρονιστείς με τους αρχικούς ηθοποιούς καθώς και με τις φιγούρες του animation. Ο Ηλίας Ζερβός είναι εξαιρετικός σκηνοθέτης. Αφηνόμαστε στα χέρια του και μας οδηγεί». Και εμείς θα αφεθούμε για άλλη μια φορά στη μαγεία!